Alprokon Aluminium is producent van oplossingen in aluminium; deurnaaldprofielen, dakrandafwerkingsprofielen en dakrandbeveiligingssystemen. Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis heeft Alprokon een compleet assortiment met een passende oplossing voor elke dubbele deur situatie.
Om het verkoopproces in de gehele bouwkolom beter te kunnen bedienen heeft Alprokon gekozen voor de Sales Cloud van Salesforce. Hiermee heeft Alprokon zicht op nieuwe bouwprojecten in de Nederlandse markt en kan zij haar directe klanten van gerichtere informatie voorzien. De Sales Cloud bevordert de samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen Alprokon en geeft het team ook onderweg via telefoon of tablet volledig inzicht. KT-Vision helpt Alprokon bij de implementatie en ingebruikname van de Sales Cloud.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu