Terug naar lijst

Jan van der Giessen

Teamleider applicatieontwikkeling

Jan is hoofd applicatieonwikkeling bij Growteq. Daarbij is Jan al 20 jaar actief op het gebied van Project Management, Information Security en Applicatieontwikkeling en stuurt hij teams aan in het buitenland, onder andere India, Maleisië en de VS. Als project manager is hij gewend om strikt te zijn waar nodig en pragmatisch waar mogelijk, alles ten behoeve van het maximaliseren van de business case en daarmee het vergroten van het klantsucces. Naast zijn werk is Jan in hoge mate geïnteresseerd in nieuwe technologische ontwikkelingen en gadgets en probeert hij fit te blijven door samen met het Charity Cycling team de wekelijkse kilometers weg te trappen voor het goede doel.

  • +31 (0)6 556 83 221
  • djvandergiessen@growteq.nl