Salesforce Ontwikkelaar

Bekend met Java / Apex, JS, CSS en HTML

3 jaar relevante werkervaring

Communicatief vaardig op consultantniveau

Ervaring met Salesforce Technologie en certificaten (pré)

Goed salaris en pensioen via BeFrank

Laptop en telefoon van de zaak

28 vakantiedagen

Verzorgde lunch en uitjes

45 enthousiaste experts

Salesforce Ontwikkelaar

Groei mee als Salesforce Ontwikkelaar bij Growteq
(Ridderkerk of Zwolle, 24-40 uur/week)

Jouw hart ligt bij het bedenken van innovatieve digitale oplossingen voor technologische vraagstukken. Bij Growteq is ons IT-team aan het groeien en dat betekent dat we op zoek zijn naar een ervaren Salesforce Developer. Iemand die het in zich heeft om projecten van A tot Z eigen te maken en meer wil halen uit zijn development functie.

Wat ga je doen?
Bij Growteq ontwikkelen we effectieve en innovatieve technologische oplossingen voor onze klanten. Neem bijvoorbeeld een groot internationaal duurzaamheidsproject waarvoor een slimme Salesforce-omgeving gebouwd moet worden. Of juist een lokale startup, die we helpen groeien met jouw applicaties. In jouw rol als Salesforce Developer sta jij namelijk aan het roer. Je weet als geen ander de behoeften van de klant om te zetten in de juiste oplossingen. Je gaat aan de slag met onder andere integraties, webportals, templates en bouwt Javascript componenten en maatwerk applicaties.

De projecten waar je aan werkt zijn veelzijdig en variëren van kleine uitdagingen tot complexe vraagstukken. Jouw rol is niet alleen achter je bureau code kloppen, juist in deze functie is klantcontact een belangrijk component. We streven daarin altijd naar langdurige relaties met onze klanten en daar vervul jij een sleutelrol in. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het succes van ons werk.

Wie ben je?
Je hebt een passie voor IT en hebt ervaring met programmeertalen. Je vervult deze passie het liefst door hands-on met klanten samen te werken om maatwerk te leveren. Geen probleem is onoverbrugbaar, want jij bent een doorzetter en bijt je graag vast in technologische uitdagingen. Je ziet ze als een puzzel en haalt voldoening uit het vinden van de beste oplossing. Collega’s zien jou als een sparringpartner, iemand bij wie ze terecht kunnen voor een helpende hand of een goed gesprek.

Waar kun je op rekenen?
Je komt te werken in ons hechte Salesforce team, bestaande uit 8 collega’s en gaat werken aan een divers scala aan projecten. Hierin krijg je alle ruimte om onze klanten te helpen groeien. Ons kantoor is niet alleen een plek om hard te werken, maar ook om te ontspannen. Daag een collega uit voor een potje tafelvoetbal of zet de Playstation aan voor wat ontspanning na de lunch.

In deze functie bieden we je niet alleen een uitdagende rol, maar ook alle ruimte om door te groeien. In je eigen functie of in nieuwe disciplines: bij Growteq geloven we in groei, zowel voor onze klanten en collega’s.

Growteq: full service met aandacht
We hebben een passie voor Business Intelligence (BI), CRM en procesoptimalisatie. Growteq helpt organisaties groeien door innovatieve technologische oplossingen aan te bieden. Dat doen we samen, op basis van teamwork en onze gezamenlijke drive. We krijgen energie als we zien dat organisaties beter, sneller en succesvoller worden. En worden trots als we dezelfde groei bij onze collega’s zien. We werken niet alleen met volle aandacht en passie aan onze externe projecten, maar ondersteunen met dezelfde aandacht de groei van ons team.

Growteq is een zelfstandig onderdeel van Visser & Visser, in de afgelopen vier jaar drie keer uitgeroepen tot beste werkgever in de financiële sector. Net als bij Visser & Visser zit het in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan. Zo houden we bijvoorbeeld ook in hectische periodes rekening met de mens achter de medewerker.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Fulltime dienstverband en collectieve pensioenregeling
  • Een functie voor 24-40 uur per week
  • Een leaseauto, telefoon én laptop
  • 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Thuiswerkbudget
  • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Goed verzorgde lunch op kantoor

Wat wij van jou verwachten:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en plezier in klantcontact
  • Je bent bekend met Java / Apex, Javascript, CSS, HTML of programmeer-ervaring in een andere taal
  • Je bent een doorzetter en communicatief sterk
  • Je hebt het Platform Developer 1 en 2 certificaat (pré)
  • Je hebt ervaring met Salesforce technologie zoals Apex, Lightning (Web) Components, Visualforce en DX (pré)

Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar ben je bereid en gedreven om de overstap te maken naar Salesforce development? Dan moedigen we je ook aan om te solliciteren!

Voor het opvolgen van onze vacatures en sollicitaties werken wij samen met personeelsintermediar aatop

Join the team!

Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren? Solliciteer nu door hier te klikken!