Zijn effectieve en innovatieve datamodellen jouw lust en jouw leven? En wil je je kennis gebruiken voor het creëren van gave oplossingen voor zeer uiteenlopende klanten, zodat je zelf ook elke dag nieuwe dingen leert?

Wat ga jij doen?
Bij Growteq stijgt het energieniveau naar grote hoogte als we samen met onze klanten, vooral grote mkb ’ers en kleine corporates, antwoorden zoeken én vinden op hun informatievragen. Antwoorden die leiden tot meer inzicht, grotere efficiency of lagere kosten. Als Lead .NET developer werk jij volop mee aan het creëren van zulke oplossingen. Beginnend bij de data die de klanten al hebben en in samenwerking met onze lead-developers zet je mooie applicaties op, ontwerp je effectieve datamodellen en vertaal je dit naar innovatieve user interfaces. Met opleidingen, training on the job, het onderzoeken van nieuwe technieken in ons Growteq Lab en hackathons werk je tegelijk aan je eigen ontwikkeling én aan jouw werkplezier.

Wie ben jij?
Je brengt analytisch vermogen, kennis van het .NET framework en van programmeermethoden zoals C#, ASP.Net of ASP.Net Core mee. Maar daarnaast telt voor jou vooral de vraag hoe data, data science, modellen en systemen kunnen bijdragen aan een betere praktijk én hoe je samen met je collega’s de beste oplossingen kunt bedenken. Ook:

  • heb je een afgeronde hbo-opleiding Informatica;
  • hebben HTML, CSS, Javascript, Jquery, Bootstrap, MVC, MS SQL en webapi’s voor jou weinig geheimen;
  • beschik je over minstens drie jaar relevante werkervaring, onder andere met teststrategieën.

Waar kun jij op rekenen?
Je komt terecht in een klein team waar je de passie voor datawetenschap en applicatiebouw bijna kunt vastpakken en waar we doorlopend alert zijn op kansen voor onze klanten én voor onszelf. Dat betekent veel ruimte voor jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld met opleidingen die je in onze tijd en op onze kosten kunt volgen. Daar komt bij:

  • een marktconform salaris;
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 28 vrije dagen en tegemoetkomingen in je kosten;
  • een laptop en telefoon zodat je je werk naar eigen inzicht kunt indelen;
  • elke dag een verse en uitgebreide lunch.

Join the team!
Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren? Je kunt contact opnemen met Jan van der Giessen of direct je sollicitatie mailen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu