Terug naar lijst

Hop Metaalconservering, toonaangevend specialist in het coaten en verzinken van metalen producten, heeft gekozen voor de oplossingen van Salesforce om de verkoop- en serviceprocessen te optimaliseren. Met de inzet van Salesforce Sales Cloud komt een eind aan het interne gebruik van losstaande spreadsheets en e-mails voor het beheer en de aansturing van klantcontacten.

Binnen de verkoopafdeling wordt Salesforce ingezet voor het stroomlijnen van het verkoopproces en het managen van de pijplijn en de leads. Dankzij een bedrijfsspecifieke offerte generator kunnen verkopers eenvoudig offertes genereren en accorderen. Deze houdt rekening met alle mogelijke combinaties van producten, onderdelen en eigenschappen. Hierdoor is er een optimale aansluiting op de verkoopprocessen bij Hop Metaalconservering. Dit scheelt veel kosten en tijd.

“Door een nieuw CRM-systeem in te voeren willen we de samenwerking verbeteren en de kennis binnen onze organisatie beter borgen.” zegt Jan Hop, de oprichter en directeur van Hop Metaalconservering.

“We zijn trots op de succesvolle implementatie en goede samenwerking met onze klant Hop,” zegt Joost Geuze van Growteq vestiging Uddel. “Onze rol gaat daarbij verder dan enkel het bouwen en inrichten van de applicatie. We adviseren ook over de adoptie binnen organisatie en mogelijke verbeteringen van de werkprocessen.”

Thijs Vermeulen, die als lead consultant betrokken is bij de realisatie, vult aan: Deze implementatie is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden die Salesforce biedt om deze processen met behulp van slimme automatisering te optimaliseren.”

Binnenkort gaat de vervolgfase van start waarbij Hop ook Salesforce Service Cloud en Field Service gaat inzetten.

Over Hop Metaalconservering
Hop Metaalconservering is gespecialiseerd in het verduurzamen van metalen constructies met vele soorten van mogelijke afwerkingen voor zowel verzinken als coaten. Hierbij wordt alle benodigde logistiek georganiseerd. Hop Metaalconservering produceert conform de kwaliteitsnorm NEN 1461.
Voor meer informatie bezoek https://metaalconserveringbv.nl/

Over Growteq
Growteq is een specialist op het gebied Data, Business Intelligence (BI) en Customer Engagement. We vertalen data naar bruikbare inzichten en zorgen dat processen efficiënter en gebruiksvriendelijker worden. Voor onze klanten betekent dit dat ze taken effectief kunnen automatiseren, processen beter stroomlijnen, de productiviteit van werknemers verhogen en uiteindelijk ook een hoge klanttevredenheid realiseren.
Voor meer informatie bezoek http://www.growteq.nl