Terug naar lijst

Net als ik, ervaart u het vast als prettig om op een moment dat het u uitkomt online uw boodschappen te bestellen of een afspraak bij de kapper te maken. Als consument zijn we helemaal gewend aan het feit dat bedrijven ons de mogelijkheid bieden om onszelf te bedienen, self-service. Wist u dat veel van uw klanten graag ditzelfde gemak ervaren als ze bij u kopen? En dat het u nog veel tijd kan besparen ook?

Toch ontvangen veel organisaties hun orders nog via traditionele kanalen als telefoon of email, of – iets minder traditioneel – Whatsapp. Met alle gevolgen van dien want de verwerking bestaat hierdoor vaak uit veel handmatige handelingen. Dit kost uw medewerkers veel tijd en vergroot de kans dat er fouten worden gemaakt in het proces. Een gemiste kans wat ons betreft.

B2B Commerce, meestal beter bekend als verkopen via een webshop, helpt u om uw klanten een vlotte en toegankelijke aankoopervaring te bieden. Uw klanten kunnen bestellen op de momenten dat het hen uitkomt en maken gebruik van een betaalmiddel dat hun voorkeur heeft. Orders liggen direct vast in uw systeem en kunnen worden geautoriseerd en uitgeleverd.

Het valt ons op dat veel bedrijven hierin een uitdaging ervaren en niet de technologie in huis hebben om hier verandering in te brengen. Om die reden is Growteq een partnerschap aangegaan met Welisa Commerce. Als partner van Salesforce geloven we in de kracht van CRM en technologie om uw bedrijf te laten groeien. Een CRM-systeem helpt u om klanten optimaal te bedienen, kansen te benutten en te sturen op basis van data. Als centrale plek voor klantgegevens creëert het inzicht en faciliteert het een goede samenwerking tussen uw medewerkers. Onze samenwerking met Welisa Commerce sluit hier naadloos op aan.

Welisa Commerce is een oplossing voor online B2B verkoop en orderautomatisering. De oplossing biedt een volwaardige webshop voor uw klanten, volledig in uw eigen huisstijl. Met verschillende productconfiguraties, klant-specifieke prijsafspraken en integraties met dienstverleners op het gebied van betaling en transport biedt het alle ingrediënten voor een totaaloplossing. Welisa Commerce is volledig gebouwd op het Salesforce Platform. Dit biedt veel voordelen:

  1. De oplossing sluit naadloos aan op uw CRM-systeem. Zo heeft u Sales, Service, Marketing en Orders op één Platform.
  2. De oplossing kan snel, door middel van point-and-click worden ingericht. Dit resulteert in een kort implementatietraject.
  3. De oplossing maakt gebruik van Community Cloud en vormt daarmee een integraal onderdeel van uw klantportaal waarin uw klanten bijvoorbeeld ook marketingmateriaal kunnen downloaden of tickets en RMA’s indienen.

Kortom, met B2B Commerce creëert u de juiste ingrediënten voor groei: u bent in staat uw klanten nog beter te bedienen en bespaart waardevolle tijd van uw medewerkers! Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van B2B commerce voor uw organisatie? Lees gerust eens verder over hoe Kunstgrasgigant gebruikmaakt van Welisa Commerce of neem contact met ons op.

Lees verder: Kunstgrasgigant live met Welisa Commerce en Salesforce

Lees verder: Growteq implementatiepartner van Welisa Commerce