Vanaf 1 januari 2021 is er een nieuw PE-model van toepassing voor accountants in het mkb. Geen 40 PE-puntensysteem meer, maar een portfolio met organisatiedoelen en persoonlijke ontwikkeldoelen vol leeractiviteiten. Avans+ is met een initiatief gekomen om hier een passende oplossing voor te vinden, in samenwerking met Growteq als technische partner. Een oplossing waarmee je je hele accountantskantoor écht vooruitbrengt. Niet plichtmatig een paar keer per jaar een template invullen, maar ontwikkelen, groeien en coachen!

Grow+ is dé slimme PE-oplossing die met je meegroeit

Met deze online PE-tool wordt het ontwikkelproces van medewerkers inzichtelijk gemaakt. Wij faciliteren bij de totstandkoming van het persoonlijk ontwikkelvraagstuk en helpen bij de formulering van de leerdoelen en leeractiviteiten. Dat allemaal in een tool die het ontwikkelproces automatiseert en monitort.

Wilt u meer te weten komen over Grow+?

Kijk dan snel op de website:

growplus.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu