Software consultant

Groei mee als Software consultant bij Growteq
(Ridderkerk, 32-40 uur/week)

Complexe vraagstukken van onze klanten vertalen naar werkbare maatwerkoplossingen: dat is een uitdaging die je maar al te graag wilt aangaan. Jouw inzicht in bedrijfsprocessen, communicatieve vaardigheden en het vermogen een project vorm te geven en te managen zorgen ervoor dat de klanttevredenheid de maximale score behaalt. Ons team bij Growteq groeit, we breiden dat daarom graag uit met iemand die deze functie met beide handen aangrijpt.

Wat ga je doen?
Bij Growteq ontwikkelen we effectieve en innovatieve maatwerk-oplossingen voor onze klanten. In jouw rol als Software Consultant ben je actief bezig als de spin in het web tussen de klant en ons ontwikkelteam. Je weet als geen ander de vraag van de klant te vertalen naar technische requirements, durft de lead te nemen in het project en communiceert zonder twijfel naar de klant over de status en voortgang. Binnen het project fungeer je als productowner en projectmanager, waar nodig onder begeleiden van een (zeer) ervaren collega.

De projecten waar je aan werkt zijn veelzijdig en variëren van kleine uitdagingen tot complexe vraagstukken. Jouw rol is niet alleen achter je bureau bezig zijn achter je laptop, juist in deze functie is klantcontact en een intensieve samenwerking met je collega’s een belangrijk component. We streven daarin altijd naar langdurige relaties met onze klanten en daar vervul jij een sleutelrol in. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het succes van ons werk.

Wie ben je?
Je werkt aan meerdere projecten tegelijk, dus het is belangrijk dat je over consultancy-skills bezit. Het lukt je om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en de gedrevenheid om elk project tot een succes te brengen. Je communicatie-skills zijn on point: presenteren en tegengas geven richting klanten is geen probleem. Tot slot haal je ook plezier uit goede teamrelaties en ben je makkelijk in de omgang. Jij ondersteunt je collega’s waar nodig en helpt ze wanneer een deadline niet wordt gehaald.

Waar kun je op rekenen?
Je komt terecht in een hecht team van 8 collega’s in Nederland en ons Roemeense team van 6 personen waar samenwerking centraal staat. Ieders succes is belangrijk, dus delen én vieren we dit met de hele groep. De gedeelde passie van het team en de mooie oplossingen die ontstaan kun je voelen en bijna vastpakken. We zijn alert op kansen voor klanten en net zo belangrijk: voor onszelf. We vinden teambuilding niet alleen essentieel op professioneel vlak, maar steken ook veel tijd in het team op een informele manier: er is veel plaats voor ontspanning en leuke dingen (ja we hebben een Playstation, tafelvoetbal- en tennistafel) in de vorm van uitjes en een dagelijkse goede lunch. Je eigen individuele ontwikkeling staat ook niet stil. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling in de vorm van opleidingen die je uiteraard in onze tijd en op onze kosten kunt volgen.

Growteq: full service met aandacht
Growteq staat voor de passie die we collectief hebben voor Business Intelligence (BI), CRM en procesoptimalisatie. We helpen organisaties groeien door innovatieve technologische oplossingen aan te bieden. Dat doen we samen, op basis van teamwork en onze gezamenlijke drive. We krijgen energie van organisaties die beter, sneller en succesvoller worden door onze oplossingen. En we worden trots als we dezelfde groei bij onze collega’s zien. We werken niet alleen met volle overtuiging aan onze externe projecten, maar geven dezelfde aandacht aan de groei van ons team. Dat vertaalt zich in collega’s die elke dag met plezier met hun dag starten, met elkaar sparren en uitdaging vinden in onze projecten.

Growteq is een zelfstandig onderdeel van Visser & Visser, in de afgelopen drie jaar twee keer uitgeroepen tot beste werkgever in de financiële sector. Net als bij Visser & Visser zit het in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan. Zo houden we bijvoorbeeld ook in hectische periodes rekening met de mens achter de medewerker.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een salaris tussen de €3.455 – €5.635 o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Een functie voor 32-40 uur per week
 • Keuze tussen leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • Goed verzorgde lunch op kantoor
 • Een goede pensioenregeling (collectief!)
 • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Laptop, tablet én telefoon van de zaak
 • Thuiswerkvergoeding
 • Budget thuiswerkplek

Wat wij van jou verwachten:

 • Je wordt gelukkig van mooie en goedwerkende IT-oplossingen en dat straal je uit
 • Je hebt kennis van een of meerdere ontwikkeltalen en technologieën: .NET, Azure-stack (App Services, DevOps)
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en Agile/Scrum-gewijs werken
 • Je hebt ervaring met het analyseren van bedrijfsprocessen en de vertaling naar oplossingen in 1 van onze technologieën
 • Je bent nooit uitgeleerd en dol op persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling
 • Je hebt hart voor het bedrijf waar je werkt en bent een echte teamplayer
 • Je gebruikt je communicatieve vaardigheden maar al te graag in communicatie met opdrachtgevers en binnen Growteq
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt minimaal relevante 4 jaar werkervaring in vergelijkbare rollen of functies
 • Je hebt een relevante opleiding op HBO of WO-niveau afgerond in de richting van Business IT & Management, (Technische) Bedrijfskunde of Informatica, maar we laten ons ook graag verrassen door een andere opleidingsrichting

Join the team!

Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren? Je kunt contact opnemen met Bartjan Boer of direct je solliciatie mailen.