Slimme oplossingen voor accountantskantoren

Digitalisering met behulp van een innovatief, robuust en veilig platform.

Growteq heeft jarenlange ervaring met het automatiseren van de accountancysector en beschikt dan ook over specialistische kennis van de branche. Wij optimaliseren en automatiseren bedrijfsprocessen binnen de accountancy en spelen in op de uitdagingen waarvoor de branche wordt gesteld. Dat doen we door nieuwe mogelijkheden en dienstverlening voor kantoren te creëren.

De bewezen branchespecifieke oplossingen zijn gericht zijn op een gebruikservaring die transparant en eenvoudig is. Zo zijn we al jaren marktleider op het gebied van PBC ( Prepared by client) lijst software en ondersteunen we tientallen kantoren met onze analyse- en BI oplossingen.

Dankzij Growteq verbeteren we de dienstverlening aan onze klanten en de efficiency in het controleproces. We bieden een gestructureerde manier om documenten aan te leveren. Daarnaast kunnen we de voortgang monitoren en voldoen we aan de hoogste security en privacy standaarden.``

Drs. Wilbert Snoei RA, Director Audit en International Business bij Visser en Visser

Auditforce

Auditforce is een standaardproduct voor het uitvoeren van financiële audits door zowel interne accountantsdiensten als openbare accountants. Een modern auditproces is een risicogerichte aanpak, dit is dan ook de hoofdlijn binnen de Auditforce applicatie. Het moderne pakket biedt ondersteuning in alle fasen van een audit: van de planning en de uitvoering tot aan het vastleggen van bevindingen en bewerkbare rapportages.

Ontdek Auditforce

YouProvide

Met YouProvide kunt u op een gestructureerde manier documenten en dossierstukken bij uw klanten opvragen.

Standaard & klantspecifieke PBC lijsten
Eenvoudig aanleverproces
Statussen en alerts
Inzicht in de voortgang
100% AVG compliant

Ontdek YouProvide

Audit- en Accountancy services dashboards

Growteq ondersteunt vele accountantskantoren op het gebied van (data) analyse- en rapportagevraagstukken. Ons Accountancy Services datawarehouse is gekoppeld aan veelgebruikte programma’s binnen de accountancysector (waaronder Caseware, AFAS, UNIT4 en Dynamics). Hierdoor is de aanlevering volledig gestandaardiseerd, zodat geen tijd verloren gaat aan mapping of duiding. De gegevens worden vervolgens via dashboards en rapportages inzichtelijk gemaakt. Standaard bieden we template-dashboards aan zoals het Audit dashboard, het Samenstel dashboard en het Adviseurs dashboard dat is ingericht voor samenspreking met de klant van het accountantskantoor.

Meer weten over onze oplossingen voor accountantskantoren?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een demo van onze producten.

Maak kennis met onze specialist Gideon Folkers

Neem contact op

Deze accountantskantoren maken al gebruik van onze accountancy producten en diensten: