6 vernieuwingen in de Spring ‘18 Release die u niet wilt missen

Ondanks dat het nog weinig heeft gevroren, de Olympische winterspelen nog moeten beginnen en de winter nog ruim twee maanden duurt, is Salesforce al begonnen met het uitrollen van de nieuwste release: Spring ‘18. In een deel van de Sandboxes is de Eskimo met de ski’s inmiddels vervangen door een beer met een gieter om aan te geven dat de nieuwste versie van Salesforce actief is. De Productie-omgevingen en de rest van de Sandboxes krijgen begin februari de nieuwste updates.
Zoals gebruikelijk, zit ook deze release weer boordevol nieuwe mogelijkheden en grote en kleinere wijzigingen. De focus van deze release ligt voornamelijk op Lightning Experience, aangezien alle updates beschikbaar zijn voor gebruikers van Lightning Experience en slechts een deel ervan ook voor Classic gebruikers. We geven hieronder een overzicht van 6 vernieuwingen in Salesforce die u niet wilt missen!

Sales Path

Het Sales Path wat tot op heden alleen beschikbaar is voor Opportunities en Leads, kan straks op alle objecten ingezet worden. Dit biedt een breed scala aan nieuwe mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een Path op Cases waarmee in één oogopslag duidelijk is in welke fase een Case zich bevindt.

Tijdvelden

Voor custom velden in Salesforce kan er straks ook worden gekozen voor het type ‘Tijd’. Hierdoor is er straks een standaardtype beschikbaar voor het vastleggen van bijvoorbeeld openingstijden of voor tijdvakken die niet bij een specifieke datum horen.
Nieuw URL-formaat
Let op, deze is belangrijk! Salesforce komt met een kritische update omtrent het URL-formaat. De oplettende gebruikers zullen wellicht opmerken dat de URL een iets andere opmaak krijgt. Belangrijker is echter dat webpagina’s die informatie halen uit de URL, mogelijk anders of niet meer werken na het doorvoeren van deze update. Salesforce kiest er daarom voor om deze update niet direct door te voeren, en gebruikers kunnen zelf deze update activeren nadat ze in een sandbox hebben geverifieerd dat hun custom pagina’s nog werken. Het is echter aan te raden om tijdig actie te (laten) ondernemen, want bij het uitrollen van de zomerversie zal het nieuwe URL formaat voor iedereen worden geactiveerd.

Gepersonaliseerde instellingen voor herinneringen

Herinneringen voor activiteiten kunnen nu per gebruiker worden geconfigureerd. Zo kan er een standaardtijd worden gekozen waarop taakherinneringen worden gestuurd en kan er worden ingesteld hoe lang van te voren een Event-notificatie moet worden gestuurd. Een mooie toevoeging om met Salesforce te werken op een manier die bij uw voorkeuren past!

Inzicht in dagelijkse emaillimiet

Bij het opstellen van email vanuit Salesforce wordt binnenkort weergegeven hoeveel emails uw omgeving vandaag nog mag sturen. Dit geeft meer inzicht en voorkomt ongewenste verrassingen.

Gepersonaliseerde navigatie

Gebruikers kunnen tijdelijke tabbladen toevoegen om belangrijke items direct vanaf de navigatiebalk te kunnen openen, zoals bijvoorbeeld een belangrijk dashboard of een Account wat u straks nog een keer wilt raadplegen. Als u een tijdelijk tabbladen permanent toegankelijk wilt maken, kunt u ze ook definitief vastmaken op de navigatiebalk.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u weten wat Spring ‘18 voor uw organisatie kan betekenen? Wij brainstormen graag met u mee. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.
Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!