BPM Engine

De BPM Engine is een enterprise applicatie waarmee processen en events kunnen worden gestructureerd en geprofessionaliseerd in Salesforce.

Een proces wordt in de BPM Engine gedefinieerd als een aantal modulaire, onderling gerelateerde stappen. Bij elke stap is het mogelijk om gebruikersinvoer te gebruiken, maar ook om de stap volledig op de achtergrond uit te voeren. Ook kunnen stappen wachten op bepaalde events, of tot een bepaalde tijd is verstreken. Bij het uitvoeren van een stap wordt uitgebreide logging bijgehouden, zodat altijd terug is te zien wat er precies gebeurt en waar een eventuele foutmelding binnen een stap vandaan komt. Op die manier worden processen gestructureerd, transparant, beter aan te sluiten op externe systemen en herbruikbaar.

Waarom de BPM Engine gebruiken?

Volledige vrijheid.

Met de BPM Engine wordt elke stap in Apex code gemaakt, zodat je als organisatie niet gelimiteerd wordt en je de processen zo gedetailleerd kunt inrichten als nodig is. Als er in een stap gebruikersinvoer nodig is, werkt dat via Lightning Components of eigen schermen en applicaties die het proces van informatie voorzien. Processen zijn zowel handmatig als via Triggers, Webservices of Events te starten.

Structuur en transparantie.

Code is niet meer zomaar code, maar heeft een duidelijke structuur. Stappen zijn van elkaar gescheiden door middel van logica, en het is inzichtelijk hoe data van de ene stap wordt gebruikt in de volgende stap. Uitgebreide logging geeft inzicht in alle communicatie naar externe systemen. Middels rapportage is precies te zien in welke stappen de processen zich bevinden en welke status ze hebben. Ook is per stap duidelijk welke gebruiker deze heeft uitgevoerd en wat het resultaat van die stap was.

Onbeperkt aantal gebruikers en meer.

Voor de BPM Engine betaal je per maand, waarna het pakket is te gebruiken voor een onbeperkt aantal gebruikers. Daarnaast bieden we dienstverlening aan om de app op individuele basis verder uit te breiden of aan te passen.

De BPM Engine bevat naast ondersteuning voor processen ook de mogelijkheid om individuele events op een robuuste manier te verwerken, een uitgebreide rule engine inclusief PMML support, en nog meer krachtige features die we graag in een gesprek toelichten.

Meer weten

We denken graag mee om te kijken of de BPM Engine iets voor je organisatie kan betekenen.

Neem contact op