CRM & Customer Experience

Wij geloven dat tevreden klanten de basis zijn van elke succesvolle onderneming.

Customer Relationshop Management

Customer journey, customer experience en klanttevredenheid zijn in de digitale wereld belangrijker dan ooit. Tegelijkertijd dien je te werken aan het opbouwen van een relatie met nieuwe klanten.

Het contact met nieuwe en bestaande relaties vindt echter via meerdere kanalen plaats: telefonisch of via online kanalen zoals e-mail, chat en sociale media. De moderne klant verwacht een kundige, snelle reactie.

Onze CRM diensten helpen je om alle relevante informatie rondom klanten centraal vast te leggen. Daarbij maakt het niet uit of het marketing-, sales- of dienstverleningsprocessen betreft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan naam- en adresgegevens, aankopen, vragen, uitdagingen, klachten, kansen en gespreksverslagen. Op deze manier ontstaat een compleet klantbeeld dat u in staat stelt om optimaal aan te sluiten bij de wensen van de klant. Overzichtelijke rapportages zorgen er bovendien voor dat het management op het juiste moment over de juiste realtime informatie beschikt.

Growteq heeft ons op een adequate en efficiënte manier geholpen met de diversiteit aan technische vraagstukken binnen The Student Hotel.

The Student Hotel - Robert McGregor

Growteq + Salesforce CRM

Growteq is een vooraanstaand Salesforce partner. Elk jaar bewijzen we onze vaardigheden en competenties opnieuw door middel van certificeringen. Wij weten wat er nodig is om een CRM project tot een succes te maken. We helpen je om de processen die jouw klanten raken optimaal in te richten en contacten te stroomlijnen. Zo heb je controle over het gehele proces: vanaf het eerste moment waarop iemand interesse toont, tot het moment van koop, levering, facturatie en service achteraf.

Salesforce diensten

Growteq helpt je met inzetten van CRM voor jouw organisatie.

Aan de hand van je doelstellingen en de sector waarin je opereert kijken we hoe CRM de meeste toegevoegde waarde creëert. We dragen zorg voor de inrichting en bereiden je medewerkers door middel van een goede training voor op het gebruik van Salesforce CRM.

Maak kennis met onze specialist Willem Mulder

Neem contact op

Deze klanten maken al gebruik van onze CRM oplossingen: