Inspection Tracker

Inspection Tracker is een enterprise applicatie om assets te registeren en te inspecteren.

Inspection Tracker stelt organisaties in staat om assets bij te houden en vervolgens inspectieprocessen rondom die assets in te richten. Assets kunnen daarbij zowel enkelvoudig worden geïnspecteerd of in groepen. Inspection Tracker helpt om inspecties tijdig te doen door uitgebreide dashboards en configureerbare herinneringprocessen. Inspecties kunnen worden uitgevoerd door medewerkers van de organisatie of door derde partijen middels een beveiligde link.

Waarom Inspection Tracker gebruiken?

Altijd compliant.

Door het juist registreren van je Assets weet je zeker dat je nooit meer een inspectie mist. En na het doen van een inspectie wordt aan de hand van het inspectieresultaat automatisch bepaald wanneer de volgende inspectie plaats moet vinden. Inspectierapporten en logging geven inzicht in wat er met je assets gebeurt en welke inspecties wanneer door wie zijn uitgevoerd.

Veiligheid en Flexibiliteit.

Inspection Tracker is gebouwd op het Salesforce platform, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over dataveiligheid. Ook stelt het je in staat om te profiteren van ongekende vrijheid in het maken van nieuwe velden, rapportage, dashboards, documentgeneratie, ontsluiting via een API en nog veel meer. Ook kun je externe inspectors toestaan om inspecties uit te voeren voor specifieke assets middels een beveiligde link.

Geen aparte Salesforce licenties nodig.

Bij elke Inspection Tracker licentie krijg je gratis een embedded Salesforce licentie. Dat betekent dat je voor het gebruik van Inspection Tracker geen aparte Salesforce licenties nodig hebt. Dat scheelt.

Meer weten

We denken graag mee om te kijken hoe Inspection Tracker jouw organisatie kan helpen om assets te registeren en te inspecteren, en hoe je kunt voldoen aan de relevante wetgeving rondom keuringsplichtige goederen.

Neem contact op