Succesverhalen van onze klanten

Growing together

Saver B.V.

‘Duurzaam ondernemen vraagt om betere beheersing van risico’s’

Afvalverwerker Saver uit Roosendaal zoekt continu naar manieren om afval beter te verwerken. Om meer zicht te krijgen op de eigen werkprocessen werkt het bedrijf voortaan met dashboards met stuurinformatie.

LEES MEER

Sakura Finetek

‘Snellere kankerdiagnostiek redt levens.’

Wanneer het aankomt op de diagnose ‘kanker’, is er geen tijd te verliezen. Sakura Finetek doet er alles aan om patiënten zo snel mogelijk van een accurate diagnose te voorzien.

LEES MEER

Siemens Gamesa

‘We now have a uniform inspection and registration process across multiple locations.’

Siemens Gamesa is wereldwijd marktleider in de duurzame windindustrie met een geïnstalleerde basis van 75 GW, een bereik in meer dan 90 landen en een team van meer dan 27.000 professionals.

LEES MEER

Van Wanrooij

‘Forse groei zorgde voor behoefte aan stuurinformatie’

Van Wanrooij is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. De onderneming uit het Gelderse Waardenburg groeide afgelopen tijd hard. Hierdoor ontstond de behoefte aan meer inzicht in belangrijke data om het bedrijf beter te kunnen sturen.

LEES MEER

Broekhuis Holding

Innovatief handelsplatform voor Broekhuis Holding

Broekhuis Holding heeft samen met Growteq het online handelsplatform BAS ontwikkeld. Hiermee kunnen business partners in enkele muisklikken occasions taxeren en verhandelen. Het verkoopproces is hiermee aanzienlijk eenvoudiger en transparanter geworden.

LEES MEER