Growteq opent nieuwe vestiging!

Ridderkerk/Uddel, 7 oktober 2020.

IT-dienstverlener en -kennispartner Growteq opent een nieuwe vestiging in Uddel. Dankzij het toenemende aantal klanten in Noord- en Oost-Nederland en de groeiende behoefte aan Business Intelligence en Analytics in de regio is de stap gezet naar deze nieuwe locatie.

Omdat de organisatie dicht bij klanten en medewerkers staat, is dit nieuwe kantoor een vanzelfsprekende stap. De vestiging in Uddel zal zich focussen op Business Intelligence en Analytics om vervolgens naar behoefte de expertise uit te breiden naar het totale portfolio van Growteq, met onder andere Salesforce CRM en applicatieontwikkeling.

Groei Business Intelligence en Analytics

Steeds meer bedrijven zetten in op digitale innovaties. Er is daardoor een groeiende vraag naar kennis en ervaring rondom Business Intelligence en Analytics-oplossingen. Als kennisintensief IT dienstverlener wil Growteq digitale innovaties zo snel mogelijk toepasbaar maken voor organisaties. Dicht bij de klant gevestigd zijn helpt hierbij.

De nieuwe vestiging zal worden geleid door Diederik en Joost Geuze. Beiden brengen veel ervaring en expertise mee naar Growteq. Zij hebben jarenlang gewerkt in de software-industrie en vervulden verschillende senior functies bij de softwarebedrijven Vanenburg Groep en Cordys. In 2007 lanceerden de broers hun eigen onderneming 2G en in 2013 volgde VitalHealth Solutions, een specialist in maatwerk softwareoplossingen voor de gezondheidszorg (eHealth) op het VitalHealth Platform. De organisatie groeide snel en werd in 2017 gekocht door Philips, die de unit onderbracht in Philips’ population health portfolio.

Fase van groei en innovatie

“De opening van een nieuwe vestiging is een belangrijke stap voor Growteq. We hebben vertrouwen in de mogelijkheden terwijl we Growteq naar de volgende fase van groei en innovatie brengen” zegt Wilco Schellevis, algemeen directeur van Growteq. “Het profiel, de marktkennis en ervaring van Diederik en Joost vormen een belangrijke aanvulling op ons managementteam. We zijn dan ook blij met hun toetreding tot onze organisatie.”

Diederik Geuze: “De visie en cultuur die Growteq heeft zijn voor ons belangrijk geweest in de beslissing ons aan te sluiten bij Growteq. We passen goed bij het team en delen dezelfde waarden. In de groeifase waarin de onderneming verkeert kunnen we met onze achtergrond en ervaring een grote bijdrage leveren aan het uitbouwen van de onderneming. We gaan dan ook in deze regio vol enthousiasme aan de slag met nieuwe en bestaande klanten. Daar horen zeker gedreven collega’s bij, we kijken dan ook uit naar aanvulling op ons team hier in de regio.”

 

De nieuwe Growteq vestiging is als volgt bereikbaar:
Essenkamp 2
3888 LL Uddel
+31 88 33 77  202

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Growteq opent nieuwe vestiging!

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Growteq opent nieuwe vestiging!