Bezoek KT-Vision op de Salesforce World Tour

Het MKB draait op volle snelheid. Om de klant van vandaag én morgen van dienst te zijn, moeten ondernemers en medewerkers een stapje bij zetten. Wie met zijn bedrijf toekomstbestendig wil zijn, doet meer dan het leveren van een product of dienst en regisseert de gehele klantervaring. KT-Vision en Salesforce helpen u hierbij door de inzet van innovatieve technologie. Kom naar de World Tour en ontdek hoe…

Breakouts
De Salesforce World Tour en KT-Vision helpen om uw doelen te bereiken op het gebied van Marketing & Sales. Vele demo’s en kennissessies kunnen worden bijgewoond tijdens de keynote- en breakoutsessies. Bij de stand van KT-Vision staan onze experts om te luisteren naar uw verhaal en u te informeren over de mogelijkheden met het Salesforce Platform.
Toegang
Bezoek de Salesforce World Tour en stand van KT-Vision op donderdag 12 april 2018 in de Amsterdam RAI (van 08:00u – 18:00u) en doe nieuwe inspiratie op! Voor dit evenement dient u zich (gratis) te registreren.
Heeft u vragen, of wilt u deze dag een afspraak met ons inplannen? Neem contact op met Hanno Verweij van KT-Vision (hverweij@ktvision.nl / 085-4016325).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Bezoek KT-Vision op de Salesforce World Tour

  1. Home
  2. Overige berichten
  3. Bezoek KT-Vision op de Salesforce World Tour