Broekhuis

Growteq werkt nauw samen met Broekhuis Groep op het gebied van procesautomatisering, mobile apps en managementinformatie.  Er zijn diverse oplossingen voor de automotive onderneming gerealiseerd. Lees hier het intervieuw hoe Growteq met Broekhuis Groep het online handelsplatform BAS realiseerde.

Growteq heeft voor Broekhuis een datawarehouse en BI-tool geïmplementeerd. De BI-tool haalt data uit het datawarehouse dan op zijn beurt weer wordt gevoed vanuit meerdere bronsystemen. Er zijn vervolgens meerdere stuurinformatie dashboards gerealiseerd voor de divisie Lease binnen Broekhuis groep. Deze worden zowel gebruikt voor de interne informatievoorziening als ook als sturingsmiddel voor de leaseklanten Broekhuis. De dashboards bevatten informatie over het wagenpark van de klanten en bieden een 360 graden beeld van het rijgedrag van de leaserijders.

Naast onze BI dienstverlening ondersteunen we Broekhuis met diverse maatwerk oplossingen. Een voorbeeld daarvan is de Delivery applicatie (Dely app). De Dely app biedt een oplossing voor het digitaal afhandelen van leaseformulieren. De applicatie haalt data op uit het datawarehouses en de dealermanagementsystemen. Verkopers kunnen in een online omgeving vervolgens eenvoudig de benodigde formulieren met de leaserijder afhandelen. Door middel van een API-koppeling kunnen de gegevens direct beschikbaar komen voor de leasemaatschappij.

“De Dely app biedt voordelen voor zowel het dealerbedrijf als de leasemaatschappij. Voor dealerbedrijven vermindert het aantal handelingen aanzienlijk en verkopers hebben voordeel van een uniform proces voor het afleveren van een auto.”

Over Broekhuis Groep
Broekhuis behoort tot de top 5 van grootste dealerholdings in Nederland en is in ruim 85 jaar uitgegroeid tot een sterke stabiele automotive organisatie met meer dan 1400 medewerkers, 45 dealerschappen, een sterke universele leasemaatschappij, 11 schadeherstelbedrijven en 3 specialisten gericht op bedrijfswageninrichting en het inbouwen van accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!