DB KeukenGroep

Na een gedegen selectietraject waarin meerdere Business Intelligence tools kritisch zijn bekeken, heeft DB Keukengroep besloten haar Business Intelligence behoefte in te vullen met QlikView als BI tool en Growteq als leverancier.

De eerste stap van het implementatietraject was een herdefinitie van alle beschikbare rapportages. Deze zijn samengevoegd tot één integraal managementinformatie dashboard in QlikView. Medewerkers van DB Keukengroep kunnen zo data over bezoekers, leads, hot leads, offertes, orders, meer- en minderverkopen, product(groepen), kassasystemen, tickertellers en personeelsinzet, per winkeltype, winkel, productgroep en individueel product analyseren.

Over D.B. KeukenGroep
D.B. KeukenGroep is een organisatie van een 7-tal zelfstandig functionerende keukenspeciaalzaken. Corebusiness is het vermarkten en installeren van luxe keukens en sanitair in de gehele breedte van de consumentenmarkt. De vestigingen zijn allemaal lokaal georiënteerd en geworteld in de plaatselijk maatschappelijke samenleving. Er werken ongeveer 180 medewerkers bij D.B. KeukenGroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!