HelloPrint

HelloPrint is een intensieve QlikView gebruiker. Growteq ontwikkelde allerlei toepassingen en rapportages om snel informatie uit databronnen te ontsluiten en besluitvorming voor het management te verbeteren. Medewerkers krijgen middels grote schermen real-time inzicht in prestaties van de betreffende afdeling.

De online QlikView dashboards geven in een oogopslag inzicht in de voor Helloprint belangrijkste kengetallen zoals: omzet, marge en kosten, maar ook meer operationele online data zoals klantgegevens, orders, websitebezoeken, (adwords)campagne inzichten, online conversies, marketingkosten en kosten per conversie. Het geheel vormt een unieke combinatie van online en offline inzichten. Ze maken inmiddels ook gebruik van NPrinting, de rapport-, distributie- en planningstool voor QlikView.

Over Helloprint
Helloprint is een van de snelst groeiende online printaanbieders in Europa en heeft activiteiten in vier landen: Nederland (Drukzo.nl), België (Drukzo.be), Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In 2015 was de Rotterdamse startup genomineerd voor zowel de LOEY Starter Awards als Deloitte Rising Star. Met meerdere merken in meerdere segmenten bedient de online printaanbieder zo’n 50.000 actieve klanten, met name in de zakelijke markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!