Meet Bart, onze nieuwe collega!

We hebben een nieuwe collega! Na een klein jaar er tussenuit en een diploma rijker is Bart weer bij ons terug. Lees het korte interview met hem.
Wat heb je in de achterliggende maanden gedaan?
Sinds ik begin dit jaar vertrokken ben bij KT-Vision, heb ik mijn afstudeeronderzoek voor de master Computer Science aan de TU Delft gedaan. Daarvoor heb ik 8 maanden stage gelopen bij TBA, een consultancybedrijf wat zich bezighoudt met logistieke optimalisatie, voornamelijk voor geautomatiseerde containerterminals. In mijn onderzoek heb ik gekeken naar een optimalisatie om autonome voertuigen (AGVs) op geautomatiseerde containerterminals slimmer te laten rijden. Er valt natuurlijk nog veel meer over te vertellen, maar ik kan niet teveel details geven aangezien ik formeel aan een geheimhoudingsplicht gebonden ben. In oktober heb ik een mooie reis door Thailand gemaakt met Karin, mijn vrouw.
Wat heeft je doen besluiten om weer terug te keren naar KT-Vision?
De belangrijkste reden voor mij om terug te keren bij KT-Vision is de bedrijfssfeer. Er heerst een positieve, collegiale sfeer waarin we ons allemaal inzetten om goed werk te leveren en waarin we ons best doen om onszelf steeds te verbeteren. Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen op technisch gebied, en daarom vind ik het leuk om bij een expertisecentrum als KT-Vision te werken waarin ik volop de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen.
Wat ga je de komende maanden doen?
De komende maanden ga ik me richten op het halen van mijn Platform Developer 1 certificering. Daarna ga ik meedraaien in projecten waarin de nadruk zal liggen op maatwerk oplossingen met Apex. Daarnaast wil ik dan ook werken aan mijn Platform Developer 2 certificering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!