Ontmoet Jaap, onze nieuwe collega!

We hebben een nieuwe collega! Sinds 1 februari versterkt Jaap ons team. Lees het korte interview dat we met hem hadden.

Vertel eens wat meer over jezelf…
Geboren als Hendrik-Ido-Ambachter, en getogen als Rotterdammer, woon ik nog altijd in het enerverende Rotterdam-Zuid samen met mijn vrouw Sanne, en onze twee zoons Sietse (2) en Jelle (1). Als echte familieman besteed ik mijn vrije tijd graag aan mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast lees ik graag of ben ik aan het klussen in huis.
Wat heb je voor je komst naar KT-Vision gedaan?
Na mijn studie Elektrotechniek heb ik als C++-ontwikkelaar anderhalf jaar meegebouwd aan alarmcentrales die in gebruik zijn bij ambulance, brandweer en politie. Een tof en, complex project waar ik veel heb geleerd.
Wat heeft je doen besluiten om bij KT-Vision te komen werken?
Omdat ik veel van mijn tijd kwijt was aan reizen, ben ik op zoek gegaan naar een baan waar ik meer tijd overhield. Naast dat KT Vision dichter in de buurt is, vind ik het een leuke uitdaging om samen met gemotiveerde en gezellige collega’s aan zo’n mooi en uitgebreid CRM pakket als Salesforce te gaan werken.
Wat ga je de komende maanden doen?
De komende maanden ga ik me stevig verdiepen in het Salesforce Platform. Ik ben goed onderweg met het volgen van Trailheads en verwacht binnenkort mijn eerste certificaat te behalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!