Van Wanrooij

Om de informatie uit al hun ICT-systemen inzichtelijk te maken, gebruikte Van Wanrooij vele verschillende spreadsheets met rapportages. Hierdoor was het vaak onduidelijk wat de selectiecriteria waren en ontstonden er interpretatieverschillen. Van Wanrooij stapte over naar Qlik Sense om managementinformatie realtime te ontsluiten.

De KPI dashboards geven inzicht in de performance van de onderneming. Dit kan van bedrijfsniveau tot artikelniveau worden gespecificeerd. De dashboards combineren deze gegevens onder andere met inzicht in omzetgegevens van productgroepenureninzet van monteurs en de performance van klanten. Gebruikers zijn vanaf nu op de hoogte van de meest recente cijfers, hebben meer inzicht en kunnen gericht sturen op financiële prestaties. Qlik-partner Growteq verzorgde de implementatie van Qlik Sense en de ontwikkeling en opbouw van de dashboards.

”Superfijn om al deze zaken nu eenvoudig te kunnen monitoren. Het mooie is dat we op hoofdlijnen zaken constateren en via Qlik Sense ook direct kunnen doorklikken op detailniveau. Het gebruiksgemak van dit pakket is groot.”

Over Van Wanrooij
Van Wanrooij uit Geffen is een familiebedrijf dat met 300 werknemers succesvol woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert. De onderneming kent vier kernactiviteiten: Projectontwikkeling, Bouwbedrijf, Warenhuys (verkoop van keukens en badkamers) en Beheer van commercieel vastgoed. Van Wanrooij is een hard groeiende onderneming met twee vestigingen (hoofdkantoor Geffen, showroom Waardenburg), en een uitstekende marktpositie en imago.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Categorieën

Categorieën

Vragen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!