Ontmoet het team van Growteq tijdens Salesforce Basecamp in Expo Haarlemmermeer

Vanwege het coronavirus (COVID-19) heeft Salesforce ervoor gekozen dit evenement te verplaatsen naar een andere datum. Waarschijnlijk is dit 1 oktober 2020.

Hieronder het originele bericht:

Bij Growteq helpen we kleine en middelgrote bedrijven hun volledige potentieel te benutten met de innovatieve technologie van Salesforce. We zijn dan ook blij dat we aanwezig zullen zijn tijdens Salesforce Basecamp 2020 in Vijfhuizen.

Over Salesforce Basecamp
Salesforce Basecamp zal 26 maart 2020 plaatsvinden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Dit is een essentieel event voor alle Salesforce eindgebruikers (prospects en klanten) en partners.

Het is een uitgelezen moment om te netwerken met andere professionals uit het Salesforce ecosysteem en om kennis op te doen over diverse Salesforce innovaties.

Growteq tijdens Salesforce Basecamp

Growteq is hier als Salesforce partner natuurlijk ook bij! We zien er naar uit met u te spreken over de vele mogelijkheden die het Salesforce Platform biedt voor uw organisatie, zoals het op een efficiënte wijze inrichten van het sales- of service proces, het uitvoeren van gepersonaliseerde marketing campagnes of slim samenwerken met klanten en partners. Growteq heeft ruim 6 jaar ervaring met het Salesforce platform en beschikt daarnaast over uitgebreide kennis van Business Intelligence (Qlik) en het Microsoft Ecosysteem.

Inschrijven en programma

Voor het programma kunt u terecht op de informatiepagina van Salesforce Nederland. Op deze pagina kunt u zich gratis inschrijven en vindt u de meest actuele informatie over sprekers, sessies en andere programma-onderdelen.

Hopelijk tot ziens in Vijfhuizen!

Event informatie