Salesforce Training & Advies

Beheers de kracht van Salesforce en train je medewerkers

Salesforce Trainingen

Growteq biedt Salesforce trainingen aan op basis van open inschrijving en Incompany. Onze Salesforce trainingen worden door onze klanten en partners bijzonder hoog gewaardeerd. Het praktische karakter en de ‘hands-on’ manier van werken zijn daarvan belangrijke factoren.

Deelnemers leren wat er functioneel mogelijk is binnen het Salesforce Platform. Daarmee ben je een goede gesprekspartner voor het management als het gaat om het geven van advies over de technische en functionele (on)mogelijkheden van het Salesforce Platform. Daarnaast kun je met de verkregen kennis Salesforce aanpassen aan jouw eigen bedrijfswensen. Hierbij kun je denken aan wijzigingen qua velden, tabellen en rapportages. Na de training stellen we onze trainingsmaterialen ter beschikking zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kunt!

Wij zijn tevreden over onze implementatiepartner Growteq. Zij hebben veel kennis van het platform en een resultaatgerichte werkwijze.

Marion Wierda - Waterschap Rivierenland

Growteq heeft een team van ervaren Salesforce consultants. Mocht je meer uit je Salesforce-systeem willen halen, dan kunnen zij je daarbij helpen. We hebben naast onze trainingen allerlei soorten dienstverlening. Denk aan:

  • Advies over de mogelijkheden van het Salesforce platform.
  • Een sparringspartner voor en tijdens implementaties.
  • Ondersteuning bij koppelingen tussen Salesforce en andere systemen
  • Ontwikkelen van een low-code maatwerk applicatie

Interesse in een Salesforce training?

Neem contact met ons op voor een passende mogelijkheid!

Maak kennis met onze Team Lead Salesforce Hanno Verweij

NEEM CONTACT OP