Ontmoet het team van Growteq tijdens de Salesforce World Tour in Amsterdam

Bij Growteq helpen we kleine en middelgrote bedrijven hun volledige potentieel te benutten met de innovatieve technologie van Salesforce. We zijn dan ook blij dat we aanwezig zullen zijn tijdens de Salesforce World Tour 2019 in Amsterdam.

Over Salesforce World Tour
De Salesforce World Tour zal 7 maart 2019 plaatsvinden in de RAI in Amsterdam. Dit is een essentieel event voor alle Salesforce eindgebruikers (prospects en klanten) en partners.

Het is een uitgelezen moment om te netwerken met andere professionals uit het Salesforce ecosysteem en om kennis op te doen over diverse Salesforce innovaties.

Growteq tijdens de Salesforce World Tour

Growteq is hier als Salesforce partner natuurlijk ook bij! We zien er naar uit met bezoekers te spreken over de thema’s die nu spelen rondom Salesforce. Hoe je bijvoorbeeld Salesforce zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken, hoe je de productiviteit van je mensen kunt verhogen door procesoptimalisatie en hoe je kunt toewerken naar een optimale integratie in je IT-landschap tussen je ERP- en Salesforce-toepassingen; on premise en in de Cloud. Growteq heeft +5 jaar ervaring met Salesforce dienstverlening en beschikt daarnaast over uitgebreide kennis van Business Intelligence (Qlik) en het Microsoft Ecosysteem.

Inschrijven en programma

Voor het programma kunt u terecht op de informatiepagina van Salesforce Nederland. Op deze pagina kunt u zich gratis inschrijven en vindt u de meest actuele informatie over sprekers, sessies en andere programma-onderdelen.

Hopelijk tot ziens in Amsterdam!

Event informatie