Salesforce App Cloud

App Cloud

App Cloud is het platform ‘onder’ de Sales Cloud en de Service Cloud die je in staat stelt om de omgeving helemaal naar jouw wensen in te richten.

Het principe van Salesforce is daarbij altijd geweest om zo veel mogelijk functionaliteit te leveren met zo min mogelijk maatwerk. Dat betekent dat het aanpassen van de Salesforce omgeving en het toevoegen van complexe formulevelden, validatieregels en processen kan gebeuren zonder maatwerk te gebruiken. Dat is het “Clicks, not Code” uitgangspunt van Salesforce.

Soms wil je echter toch zaken specifiek oplossen en gebruikmaken van de kracht en flexibiliteit die maatwerk je biedt. Bijvoorbeeld om een vergaande automatisering van een proces op te zetten. Of een ander systeem te integreren. Of om de gebruikerservaring helemaal te finetunen en zo je processen sneller en makkelijker maken. Ook dat kan.

Uniek is dat de App Cloud zo is ingericht dat maatwerk bij nieuwe releases van Salesforce gewoon blijft werken, elke release weer. Maatwerkcode zit nieuwe ontwikkelingen dus nooit in de weg.

Wat veel mensen niet weten is dat de App Cloud ook te gebruiken is zonder de Sales Cloud of Service Cloud functionaliteit. Dat betekent dat je een krachtig platform krijgt waarmee je heel snel applicaties kunt bouwen voor jouw organisatie, die je helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Je draait daarbij mee in alle Salesforce releases, zodat je 3 keer per jaar nieuwe mogelijkheden krijgt om jouw applicatie nog beter te maken. En als laatste: je kunt Sales Cloud, Service Cloud of Community licenties toevoegen wanneer je maar wilt, zodat alles volledig met elkaar integreert.

We zitten graag met je aan tafel om te kijken of de Salesforce App Cloud iets voor jouw organisatie kan betekenen, en hoe de App Cloud het beste te integreren is met de andere Business Applicaties in je systeem landschap.

Meer weten over de low-code app ontwikkeling met Salesforce App Cloud?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een voorbeeld casus.

Maak kennis met onze specialist Steven Bontenbal

NEEM CONTACT OP