Target InSight

Met Target InSight ben je in staat om targets voor je afdelingen en verkopers vast te leggen, en vervolgens per periode te volgen of deze targets wel of niet gehaald gaan worden.

Target InSight werkt naadloos samen met Opportunities en Offertes, maar is ook te gebruiken voor andere objecten en doeleinden. Bijvoorbeeld om maandelijkse overzichten te generen voor planningsdoeleinden, of inzicht te krijgen in de hoeveelheid gemaakte uren.

Target InSight is ideaal om meerdere objecten samen te brengen in één overzicht. Die overzichten zijn vervolgens direct te gebruiken in andere Salesforce rapportages en dashboards.

De app draait 100% in Salesforce wat betekent dat er geen externe pakketten aangesloten hoeven te worden.

Waarom Target InSight gebruiken?

Eenvoudig in gebruik.

Targets creëer je op maandbasis en per medewerker. Opportunities worden op basis van Eigenaar en Sluitingsdatum automatisch aan de juiste Target toegewezen. Onder de Target is duidelijk zichtbaar welke Opportunities bijdragen aan de Target. Wanneer de Eigenaar of Sluitingsdatum van een Opportunity wijzigt, zal de Opportunity automatisch opnieuw aan de relevante Target worden toegewezen.

Altijd en overal inzicht.

Op het Target record geven automatisch berekende statistieken je inzicht in de prestaties ten opzichte van de doelstellingen van een persoon. Rapporten en Dashboards geven een visuele weergave van deze statistieken.

Éénmalige investering.

Voor Target InSight vragen we een éénmalige investering, waarna Target InSight te gebruiken is voor een onbeperkt aantal gebruikers. Dat betekent dus geen terugkerende kosten en geen extra kosten bij nieuwe medewerkers. Daarnaast bieden we dienstverlening aan om de app op individuele basis verder uit te breiden of aan te passen.

Meer weten

We denken graag mee om te kijken of Target InSight iets voor je kan betekenen om je verkoopdoelstellingen of andere targets inzichtelijk te maken voor je organisatie.

Neem contact op