Webinar

Salesforce CPQ

CHALLENGE as a service

Ondersteun uw salesteam bij de Service Shift met Salesforce CPQ

De Service Shift; de verschuiving van Product naar Service leidt tot disruptieve veranderingen waaraan geen enkele branche ontkomt. Wellicht herkent u de kansen van de Service Shift in uw eigen branche, maar ondervindt u uitdagingen binnen uw salesteam. Het offreren, verkopen en beheren van services verhoogt immers de complexiteit en doorlooptijd van uw salestrajecten.

Wij nodigen u van harte uit voor een webinar waarin u in minder dan een uur ervaart hoe de inzet van Salesforce CPQ de productiviteit van uw verkoopafdeling significant verbetert.

Is dit voor mij interessant?
Als u zich herkent in minimaal één van de volgende stellingen dan is deze webinar voor u interessant:

“Wij overwegen om meer services te gaan verkopen, maar hebben nog geen oplossing voor contractbeheer”
“Wij gebruiken een spreadsheet voor het berekenen van verkoopprijzen”
“Ons productassortiment vereist veel inhoudelijke productkennis om de juiste oplossing aan te kunnen bieden”
“Er worden regelmatig foute productcombinaties aangeboden bij het samenstellen van een offerte”
“Wij laten veel up- en cross-sell kansen liggen”

Details
Datum: Donderdag 25 juni
Tijd: 10:00 uur
Duur: 1 uur
Hoe: Teams

Schrijf u eenvoudig in via onderstaand formulier. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en agenda-uitnodiging met alle details voor de webinar.

Dit webinar wordt verzorgd door:

Thijs Vermeulen: Thijs is een enthousiaste en creatieve consultant die mensen en bedrijven graag helpt om meer te bereiken met de inzet van het Salesforce platform. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring als consultant in een commerciële omgeving, veel kennis van sales en marketingprocessen en een passie voor innovatieve technologie.

Hanno Verweij: Team Lead van het Salesforce Team van Growteq. Meermaals gecertificeerd en inmiddels ruim 6 jaar ervaring in de Salesforce wereld als consultant, projectleider en sales.