Florijnz Corporate Finance publiceert de top 50 snelst groeiende Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van Data Science en Business Intelligence. Wij zijn trots om te kunnen vermelden dat Growteq een plaats heeft weten te bemachtigen in de Data Science Top 50.

Florijnz Corporate Finance stimuleert partijen om onderlinge samenwerkingen op te zoeken en gezamenlijk onze samenleving meer “data driven” te maken. Ze deed onderzoek naar de snel ontwikkelende spelers van de Data Science markt, de verschillende strategieën die zij gebruiken om zich te onderscheiden en de individuele uitdagingen. Growteq is één van die spelers en helpt organisaties te groeien door inzet van technologie.  Op een praktische en concrete manier helpt Growteq bedrijven om maximale waarde uit data te halen.

“We groeien nog steeds hard en zijn trots dat we zijn opgenomen in deze ranglijst. Dagelijkse werken we uitdagende Business Intelligence en data science projecten.” aldus Wilco Schellevis, algemeen directeur van Growteq. Hij vervolgt: “De kwaliteit die we nastreven, resulteert in tevreden opdrachtgevers en langdurige relaties. De erkenning in de Data Science Top 50 is een mooi teken van deze groei, waar we super trots op zijn!”

Tijdens het MKB Data Science event dat later dit jaar plaatsvindt, organiseert Florijnz in samenwerking met de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en De Breed & Partners de uitreiking van de Top 3 voor 2020.

Meer informatie over de Data Science Top 50.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu