Certificeringen & Partners

  1. Home
  2. Over ons
  3. Certificeringen & Partners

Growteq staat voor kwaliteit.

Elke dag weer staat ons voltallige team voor u klaar. Deze medewerkers moeten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen omtrent databeveiliging en vakkennis. U vindt hieronder een overzicht van de verschillende certificeringen en partnerschappen die wij als Growteq hebben.

Qlik Partner: Reseller & Solution Provider

Sinds 2007 is Growteq is officieel reseller en implementatie partner van Qlik Sense software. Dit garandeert vakkundige en gekwalificeerde ondersteuning bij uw BI traject. Growteq biedt Qlik oplossingen van implementatie en consultancy tot beheer en training.

Microsoft Partner

Al jaren is Growteq officieel Microsoft partner. Hiermee voldoen wij aan de eisen van het partnership op het vlak van kennis en ervaring met Microsoft software. Dit bevestigt de gekwalificeerde wijze waarop Growteq de technologie van Microsoft vertaalt naar effectieve oplossingen voor onze klanten.

Salesforce Silver Partner

Growteq is officieel Silver Consulting & ISV Salesforce partner. Als partner ontwikkelt Growteq applicaties op het Salesforce platform voor bedrijfstoepassingen op maat, en integreert het platform met andere applicaties zoals Navision, Exact, SAP en vele andere systemen. Als Salesforce partner heeft Growteq veel ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen.

ISAE 3000 Certified

Growteq is ISAE 3000-certified voor ons dienstverleningspakket aan accountants, Youprovide. ISAE staat voor International Standard on Assurance Engagements. Deze certificering wordt onafhankelijk getoetst door accountants en biedt u als klant de zekerheid dat er vakkundig omgegaan wordt met de gehele flow van processen en gegevens.

De inrichting op het gebied van veiligheid, integriteit, vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en/of privacygevoeligheid van data en informatie krijgen hierbij extra aandacht.