Consulting en Support

Werken met betrouwbare merken.

Onze 50 experts zetten zich dagelijks in om de kwetsbare data van onze opdrachtgevers te beveiligen. Dit doen wij volgens de ISO27001:2022 informatie beveiligingsstandaarden.

Daarnaast moeten onze medewerkers voldoen aan branch specifieke kwaliteitsnormen omtrent databeveiliging en vakkennis. U vindt hieronder een overzicht van de verschillende certificeringen en partnerschappen die wij als Growteq hebben.

ISO 27001:2022 gecertificeerd.

Voor Growteq is het beschermen van klantgegevens en het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit, en beschikbaarheid van informatie van essentieel belang. Mede daardoor hebben wij ons ingezet om de ISO 27001:2022 certificering te behalen. Dit certificaat en de naleving ervan in al onze bedrijfprocessen, bevestigt dat onze beveiligingspraktijken op het hoogste niveau staan, en geeft onze klanten en partners extra vertrouwen in onze processen. Uiteraard zijn ook onze partnerbedrijven Microsoft, Salesforce en Qlik van hoog niveau wat betreft informatieveiligheid.

Microsoft Partner

Al jaren is Growteq officieel Microsoft partner. Hiermee voldoen wij aan de eisen van het partnership op het vlak van kennis en ervaring met Microsoft software. Dit bevestigt de gekwalificeerde wijze waarop Growteq de technologie van Microsoft vertaalt naar effectieve oplossingen voor onze klanten.

Salesforce Silver Partner

Growteq is officieel Silver Consulting & ISV Salesforce partner. Als partner ontwikkelt Growteq applicaties op het Salesforce platform voor bedrijfstoepassingen op maat, en integreert het platform met andere applicaties zoals Navision, Exact, SAP en vele andere systemen. Als Salesforce Partner Nederland heeft Growteq veel ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen. Dus mocht je op zoek zijn naar Salesforce Partners Nederland, ben je bij ons aan het juiste adres!

SURF Partner

Middels de samenwerking met SURF, ondersteunt Growteq de missie van SURF om onderwijsinstellingen te helpen bij hun digitale transformatie en het gebruik van data om waardevolle inzichten te creëren. Binnen de mantelovereenkomst biedt Growteq als Microsoft Power BI partner veel kennis en (onderwijs)specialisme op het gebied van Data en Dashboards met managementinformatie. Dankzij de samenwerking profiteren onderwijsinstellingen van aantrekkelijke consultancy tarieven en een kortere time-to-market.

Qlik Partner: Reseller & Solution Provider

Sinds 2007 is Growteq is officieel reseller en implementatie partner van Qlik Sense software. Dit garandeert vakkundige en gekwalificeerde ondersteuning bij uw BI traject. Growteq biedt Qlik oplossingen van implementatie en consultancy tot beheer en training.

ISAE 3000 Certified

Growteq is ISAE 3000-certified voor ons dienstverleningspakket aan accountants, Youprovide. ISAE staat voor International Standard on Assurance Engagements. Deze certificering wordt onafhankelijk getoetst door accountants en biedt u als klant de zekerheid dat er vakkundig omgegaan wordt met de gehele flow van processen en gegevens.

De inrichting op het gebied van veiligheid, integriteit, vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en/of privacygevoeligheid van data en informatie krijgen hierbij extra aandacht.