Datawarehouse

Inzicht en overzicht krijgen in je bedrijf door het analyseren van data.

Growteq is dè specialist voor data en BI oplossingen voor middelgrote organisaties. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontsluiten van databronnen en de bouw van complexe Business Intelligence omgevingen. Daarnaast bieden wij standaard koppelingen en rapportage templates. Dit maakt dat wij snel en succesvol BI-projecten kunnen realiseren. Nieuwkomer in ons BI-dienstenpakket zijn Power Apps!

Alles met als doel Power BI of Qlik in te zetten waardoor je meer inzicht & overzicht krijgt in je organisatie!

Bedrijfsprocessen optimaliseren door een 360° klantbeeld te creëren.

Growteq is dè specialist voor Customer Engagement (CRM) oplossingen voor middelgrote organisaties. Deze oplossingen realiseren wij met Salesforce en op Salesforce gebaseerde add-ons. We integreren onze oplossingen met backoffice systemen om een 360 graden klantbeeld op te bouwen. Zo krijgen medewerkers  inzicht en structuur in de status van offertetrajecten en de behoeften van klanten.

Alles met als doel het Salesforce platform in te zetten voor de beste ‘customer experience’, de ultieme combinatie van marketing, sales en service.

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.