Broekhuis Groep

Broekhuis Groep kiest Business Intelligence.

Growteq werkt nauw samen met Broekhuis Groep op het gebied van procesautomatisering, mobile apps en managementinformatie.  Er zijn diverse oplossingen voor de automotive onderneming gerealiseerd.

Naadloze implementatie

360 graden klantbeeld

Maatwerk oplossingen

Centrale data opslag

Datawarehouse en Lease rapportages

Growteq heeft voor Broekhuis een datawarehouse en BI-tool geïmplementeerd. De BI-tool haalt data uit het datawarehouse. Het centrale datawarehouse van Broekhuis wordt elke nacht bijgewerkt met gegevens vanuit de bronapplicaties. Er zijn vervolgens meerdere stuurinformatie dashboards gerealiseerd voor de divisie Lease binnen Broekhuis groep. Deze worden zowel gebruikt voor de interne informatievoorziening als ook als sturingsmiddel voor de leaseklanten Broekhuis. De dashboards bevatten informatie over het wagenpark van de klanten en bieden een 360 graden beeld van het rijgedrag van de leaserijders.

Remarketing platform: Basolution

Basolution is het internationale remarketing platform voor de inname, taxatie en verkoop van voertuigen. Basolution omvat modules voor taxatie en waardering en een veiling- en verkoopmodule. Transacties verlopen volledig via het platform, inclusief reclamaties en acceptatie. Vooraanstaande dealerbedrijven in Nederland, Zweden en de UK maken inmiddels gebruik van het platform.

Automotive: Slimmer en efficiënter werken door digitalisering.

Automotive is een erg competitieve sector. Autofabrikanten worden veeleisender en de druk om efficiënt te werken neemt toe. Daarnaast zijn er diverse ontwikkelingen, denk aan elektrisch rijden en dalende aftersales, die invloed hebben op de verkoopcijfers. De noodzaak om te beschikken over goede systemen, die snel en accuraat inzicht verschaffen, is daarom onontbeerlijk.

Toegepaste technieken

Webapplicaties

Business Intelligence (BI)

Growteq helpt bedrijven inzicht en overzicht te krijgen door het verbinden van databronnen aan dashboards. Growteq is dè specialist voor data en BI oplossingen voor middelgrote organisaties. Wij hebben jarenlange…
Meer informatie
Datawarehouse

Datawarehouse

Een datawarehouse. Wat is dat nu precies? En waarvoor is het nodig? Een datawarehouse (DWH) haalt gegevens op uit verschillende systemen en slaat deze op in een beveiligde, uitleesbare database.…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

Broekhuis Groep

Broekhuis Groep

Met 65 vestigingen en ruim 1400 medewerkers is Broekhuis uitgegroeid tot één van de modernste dealerbedrijven van Nederland. Broekhuis behoort inmiddels tot de vijf grootste dealers in Nederland en vertegenwoordigt gerenommeerde merken als Jaguar, Land Rover, BMW, Volvo en Ford.