By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

Mercy Ships

Mercy Ships kiest Salesforce.

De Salesforce Sales Cloud stelt Mercy Ships in staat eenvoudig donaties vast te leggen, nieuwe sponsoren werven en de processen volgen. Terugkerende taken kunnen worden geautomatiseerd waardoor ze tijd besparen. De aansturing van het team wordt zo verbeterd door real-time inzicht.

Salesforce Sales Cloud

Alle gegevens in 1 systeem

360-graden inzicht

Meetbare resultaten

Beter inzicht in leden, donateurs en vrijwilligers

Als non-profit organisaties is het belangrijk continue te blijven investeren in de relatie met donateurs en partners. Heldere communicatie en transparantie zijn daarbij van cruciaal belang. De digitale transitie biedt uitstekende kansen om non-profit organisaties vooruit te helpen. Dit door fondsenwerving te professionaliseren, samenwerking te faciliteren en kosten te verlagen.

Mercy Ships besloot daarom te focussen op de inrichting van een CRM-systeem. Na een kort selectieproces werd duidelijk dat Salesforce de beste oplossing voor hen was. De eerdere ervaringen met Salesforce waren goed en daarnaast is Salesforce marktleider in de non-profit markt (klik hier voor meer hierover).

Salesforce-platform voor gestroomlijnde non-profit processen

Door te werken met Salesforce heeft Mercy Ships de beschikking over ’s werelds beste CRM non profit systeem dat zowel gebruiksvriendelijk als technologisch geavanceerd is, waardoor de organisatie:

  • Overzicht heeft van de gehele achterban
  • Een 360-graden inzicht heeft in individuele sponsors en vrijwilligers
  • Persoonlijk en automatisch kan communiceren
  • Gespecialiseerde Customer Journeys kan opzetten voor o.a. fondsenwerving en programma’s
  • Meetbare resultaten bereikt via duidelijke rapportages over o.a. bereikte doelen en inkomsten

Toegepaste technieken

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud: de centrale plek voor al je klantgegevens. De Sales Cloud stelt je in staat eenvoudig leads vast te leggen, nieuwe klanten werven en het verkoopproces volgen. Taken…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

Mercy Ships

Mercy Ships

Mercy Ships is een internationale, medische hulporganisatie die al 35 jaar kansarme mensen in de armste ontwikkelingslanden voorziet van gratis medische zorg en ontwikkelingprojecten. Deze hulp bieden zij met twee ziekenhuisschepen, de Global Mercy en de Africa Mercy.