Even voorstellen

Bij Growteq houden we het graag persoonlijk. Als u ons belt of mailt komt u direct in contact met één van onze medewerkers. Korte lijnen dus, waardoor u nooit lang op antwoord hoeft te wachten. Om u een goed beeld van ons team te geven, stellen wij ons graag even voor.

Ons DNA

Growteq is passie voor Business Intelligence (BI), CRM en procesoptimalisatie. Effectieve en innovatieve oplossingen ontwikkelen voor klanten. Hen laten groeien door de inzet van technologie. En dat op een hands-on en gedreven manier. Daar krijgen we energie van!

Het betekent teamwork. Zowel met klanten als collega’s. Growteq is succesvol, omdat wij door dit teamwork in staat zijn snel antwoorden te geven op de vragen van klanten. Wij kiezen voor een praktische aanpak. Geen ellenlange ontwerptrajecten, maar snel aan de slag en laten zien wat de mogelijkheden zijn, om zo tot een concreet resultaat te komen.

We vertalen data naar bruikbare inzichten en zorgen dat processen efficiënter en gebruiksvriendelijker worden. Alles zodat organisaties beter, sneller en succesvoller kunnen worden. Daar zijn we trots op. We delen onze succesverhalen dan ook graag!