Salesforce implementeren

Growteq helpt bedrijven klanten optimaal van dienst te zijn en structuur aan te brengen in processen.

Growteq is dè specialist voor Customer Engagement (CRM) oplossingen voor middelgrote organisaties. Deze oplossingen realiseren wij met Salesforce en op Salesforce gebaseerde add-ons. We integreren onze oplossingen met backoffice systemen om een 360 graden klantbeeld op te bouwen. Zo krijgen medewerkers  inzicht en structuur in de status van offertetrajecten en de behoeften van klanten.

Alles met als doel het Salesforce platform in te zetten voor de beste ‘customer experience’, de ultieme combinatie van marketing, sales en service.

Bouwen aan klantrelaties

Hoe kun je als bedrijf je klanten vinden, binden en behouden? Hoe krijg je een goedlopend systeem waarbinnen inkoop, verkoop, leadgeneratie, marketing en service perfect op elkaar zijn afgestemd?

Customer Engagement is kortweg de betrokkenheid die een klant ervaart met jouw organisatie. De juiste inzet van technologie en data maken het mogelijk die betrokkenheid te vergroten. We optimaliseren en vereenvoudigen sales en marketingprocessen en bieden de juiste tooling om klantrelaties op te bouwen en verder te ontwikkelen.

Sales automation

Klanten verwachten een persoonlijke benadering van jouw commerciële afdeling. Hiervoor is het belangrijk om inzicht te hebben in klantinformatie. Goed ingerichte sales processen spelen een belangrijke rol om iedereen op het juiste moment een goed overzicht te geven.

Service management

Klanten verwachten een snelle, kwalitatieve én persoonlijke dienstverlening. Service Automation is de technologie die bedrijven helpt om de kwaliteit en snelheid van het klantenserviceproces verbeteren. Bedrijven die Service Automation in een goed stadium toepassen, meten hoge klanttevredenheid.

Community management

Verbinding en betrokkenheid met uw klanten, partners en medewerkers is nog nooit zo belangrijk geweest. Een communityplatform is een digitale plek voor deze doelgroep om met elkaar en de organisatie in contact te komen en te blijven. De doelen die je kunt behalen door de inzet van zo’n platform zijn uiteenlopend. Denk aan het faciliteren van klant-helpt-klant, het testen van nieuwe ideeën, partners elkaar laten ondersteunen en verder helpen of medewerkers efficiënter en transparanter laten samenwerken.

Marketing automation

Een van de kerntaken van marketing is het genereren van leads. Leads die het verkoopteam kan converteren naar een opdracht. Marketing Automation is de mix aan technieken die bedrijven inzetten om leads met de juiste content op het juiste moment via het juiste kanaal te bereiken. Met als doel om meer aankopen te realiseren en klanten langdurig aan je bedrijf te binden.

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren.