Bouwen aan klantrelaties

Hoe kun je als bedrijf je klanten vinden, binden en behouden? Hoe krijg je een goedlopend systeem waarbinnen inkoop, verkoop, leadgeneratie, marketing en service perfect op elkaar zijn afgestemd?

Customer Engagement is kortweg de betrokkenheid die een klant ervaart met jouw organisatie. De juiste inzet van technologie en data maken het mogelijk die betrokkenheid te vergroten. We optimaliseren en vereenvoudigen sales en marketingprocessen en bieden de juiste tooling om klantrelaties op te bouwen en verder te ontwikkelen.

Sales automation

Klanten verwachten een persoonlijke benadering van jouw commerciële afdeling. Hiervoor is het belangrijk om inzicht te hebben in klantinformatie. Goed ingerichte sales processen spelen een belangrijke rol om iedereen op het juiste moment een goed overzicht te geven.

Service management

Klanten verwachten een snelle, kwalitatieve én persoonlijke dienstverlening. Service Automation is de technologie die bedrijven helpt om de kwaliteit en snelheid van het klantenserviceproces verbeteren. Bedrijven die Service Automation in een goed stadium toepassen, meten hoge klanttevredenheid.

Community management

Verbinding en betrokkenheid met uw klanten, partners en medewerkers is nog nooit zo belangrijk geweest. Een communityplatform is een digitale plek voor deze doelgroep om met elkaar en de organisatie in contact te komen en te blijven. De doelen die je kunt behalen door de inzet van zo’n platform zijn uiteenlopend. Denk aan het faciliteren van klant-helpt-klant, het testen van nieuwe ideeën, partners elkaar laten ondersteunen en verder helpen of medewerkers efficiënter en transparanter laten samenwerken.

Marketing automation

Een van de kerntaken van marketing is het genereren van leads. Leads die het verkoopteam kan converteren naar een opdracht. Marketing Automation is de mix aan technieken die bedrijven inzetten om leads met de juiste content op het juiste moment via het juiste kanaal te bereiken. Met als doel om meer aankopen te realiseren en klanten langdurig aan je bedrijf te binden.