By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

ABB

Growteq integreert Salesforce en SAP voor ABB.

Growteq ontwikkelde voor ABB een tool die integreert met SAP & Salesforce voor complexe verloningsberekeningen van servicemonteurs. Dit verminderde een overstroom van e-mailverkeer met Excelbestanden en maakt het verloningsproces efficiënter en effectiever voor zowel managers als servicemonteurs.

Salesforce & SAP integratie

Efficiënter & Effectiever

Maatwerk integratie

Geen eindeloos mailverkeer, maar 1 link om te verlonen.

Effectief en snel verlonen. Dat is de wens die wij vanuit de opdrachtgever doorkregen. Om deze wens te verwezenlijken, ging Growteq aan de slag met het digitaliseren van de wet- en regelgeving. Ook maakten wij de koppeling van Salesforce Lightning Experience met SAP mogelijk.

Toegepaste technieken

Salesforce Service Cloud

Salesforce Service Cloud

Salesforce Service Cloud: de online klantenservice-oplossing. Met Salesforce Service Cloud bied je een efficiëntere klantenservice doordat medewerkers één compleet overzicht van de activiteit van klanten hebben. Vanuit hier kunnen je…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

ABB

ABB

ABB is een toonaangevende technologieleider die zich richt op het digitaliseren van industrieën, waaronder energie, transport en infrastructuur. Om hun klanten de best mogelijke service te bieden, hebben zij gekozen voor Salesforce als hun vertrouwde platform.