Salesforce

Wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software

Salesforce behoort wereldwijd tot de top drie van meest gebruikte CRM oplossingen. Met Salesforce CRM kunnen bedrijven het contact met klanten, nieuwe verkoopkansen en bedrijfsactiviteiten beheren. Daarnaast biedt het platform uitgebreide mogelijkheden voor het bouwen aan communities en het automatiseren van processen.

Het belangrijkste voordeel van Salesforce is de mogelijkheid om één geïntegreerd platform in te zetten voor zowel marketing, sales, customer service, communities, apps, en meer. Dat het platform in de cloud draait biedt enorme voordelen als openheid en schaalbaarheid, zowel voor interne als voor externe gebruikers, en de beschikbaarheid op elk (mobiel) apparaat.

Arno van den Berg - Vandebron


''Het is de doelstelling van Vandebron om onze groene duurzame voetdruk op de energiemarkt te vergroten. Disruptieve en snelle ontwikkelingen op ons platform zijn daarbij erg belangrijk en Growteq is sinds het begin de partner die ons hierin op het gebied van Salesforce ondersteunt.''

Procesoptimalisatie en Salesforce integratie

Integratie van je CRM-systeem is een logisch vervolg op de implementatie ervan. Wat dacht u van een koppeling van Salesforce CRM met andere bedrijfssystemen zoals ERP (Microsoft Navision, Exact Online etc.), boekhoudsystemen (Twinfield, Exact, Navision enz) portals, websites en andere applicaties. Dan gaan bedrijfsprocessen leven en echt voor uw organisatie werken.

Waarom kiezen voor Salesforce & Growteq?

Growteq is officieel Salesforce partner en heeft een team van zeer gekwalificeerde Salesforce-professionals die bekwaam zijn in alle pijlers van het Salesforce.com platform, waaronder:

Ook ontwikkelen wij off-the-shelve oplossingen op het Salesforce Platform, waaronder

Kennismaken met Salesforce?

Ben je op zoek naar de beste Salesforce CRM-consultant of wil je meer weten over het stroomlijnen van je klantgerelateerde processen met Salesforce CRM?

Wij helpen u graag! Neem contact op met onze specialist Willem Mulder.

Neem contact op