Growteq

Growteq helpt bedrijven geld en tijd te besparen door applicaties op maat te ontwikkelen.

Growteq is dè specialist voor bedrijven die behoefte hebben aan maatwerkapplicaties. Deze oplossingen realiseren wij door verschillende low- en high code tools te combineren. We integreren onze oplossingen met vitale backoffice systemen. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het bouwen! Onze experts staan voor je klaar.

Alles met als doel custom code in te zetten voor de beste ‘customer experience’, de ultieme combinatie van marketing, sales en service.

Mensen zochten ook naar:

Starten met maatwerkapplicaties?

Onze experts staan klaar om uw bedrijf verder te helpen met een maatwerkapplicatie. Neem contact op voor een maatwerk demo.

Growteq helpt deze bedrijven met maatwerkapplicaties:

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met maatwerkapplicaties. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Maatwerk applicaties zijn softwareoplossingen die specifiek zijn ontworpen voor de unieke behoeften en vereisten van een bedrijf. Ze bieden meer flexibiliteit, schaalbaarheid en aanpasbaarheid dan kant-en-klare software.

Het hangt af van de complexiteit van de applicatie en de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de omvang van het project.

Low-code applicaties zijn ontworpen om sneller ontwikkeld te worden met minder code. High-code applicaties zijn robuuster, maar kosten meer tijd en middelen om te ontwikkelen. Welke geschikt is voor uw bedrijf hangt af van de specifieke vereisten van uw project.

.NET, React, Angular, Blazor, Python, Node.js en meer, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant.

Onze maatwerk applicaties bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding omdat ze precies aan uw behoeften voldoen en we werken met de nieuwste technologieën.

We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke vereisten te begrijpen en een op maat gemaakte oplossing te bieden. We ontwikkelen in sprints, waarbij aan het einde van de sprint een nieuw stuk software opgeleverd wordt.

Ja, we bieden uitgebreide onderhouds- en ondersteuningsdiensten om ervoor te zorgen dat uw applicatie optimaal blijft werken en eventuele problemen snel worden opgelost.