Sales automation: Benut je verkoopkansen.

Klanten verwachten een persoonlijke benadering van jouw commerciële afdeling. Hiervoor is het belangrijk om inzicht te hebben in klantinformatie. Goed ingerichte sales processen spelen een belangrijke rol om iedereen op het juiste moment een goed overzicht te geven.

Geef je salesteam de juiste tools

Met onze Salesforce oplossingen wordt inzichtelijk welke klanten voor jou het meest kansrijk zijn. Hierdoor verlopen je verkoopprocessen efficiënter, sluit je meer deals en verhoog je je winstgevendheid. Growteq maakt je wegwijs in het Salesforce portfolio en helpt je bij de implementatie hiervan. Je salesteam heeft hiermee de  juiste tools om met klanten in contact te komen, relaties op te bouwen en klanten binnen te halen.

  • Meer inzicht in je klant: Creëer een 360-graden beeld van iedere klant en weet precies wat er speelt
  • Hogere productiviteit: Werk efficiënt in je salesteams samen door 24×7 inzicht te hebben in de voortgang van ieders taken
  • Betere klantervaring: Geef je klant op het juiste moment de juiste aandacht met een robuuste oplossing voor al je salesprocessen

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Sales Automation oplossingen:

Starten met Sales Automation?

Growteq biedt volledige automatiseringsoplossingen voor het salesteam. Wij helpen u graag met een laagdrempelige en snelle start om uw sales processen te verbeteren.

Bel of mail ons voor een online kennismaking met demo.

Mensen zochten ook naar