Big Green Egg

Big Green Egg kiest Salesforce Sales Cloud.

De Sales Cloud stelt Big Green Egg in staat eenvoudig leads vast te leggen, nieuwe klanten werven en het verkoopproces volgen. Taken zoals het bijwerken of inzien van klantgegevens en vastleggen van een gespreksnotitie kunnen snel en eenvoudig worden uitgevoerd vanaf elk verbonden apparaat.

Salesforce Sales Cloud

Verbeterde klantrelaties

Real-time inzicht

Efficiënter verkoopproces

Verbetering van het verkoopproces

Voor deze opdrachtgever verzorgde Growteq de implementatie van de Salesforce Sales Cloud, om het verkoopproces sneller, efficiënter en gestructureerder te maken. Met de introductie van de Salesforce Sales Cloud beheren zijn hun relaties met klanten, prospects en partners nu vanaf één centraal platform.

Excelente beleving en klantcontact

De retail- en consumentensector is in fundamentele transitie door veranderingen in klantgedrag en technologie. E-commerce groeit al jaren met dubbele cijfers wereldwijd. Het is dan ook van het grootste belang om je toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen en een uitmuntende service te verlenen. De bedrijven die in de toekomst succesvol zijn, begrijpen de kracht van hun merk en weten waartoe ze in staat zijn als ze samenwerken met de juiste partijen.

Toegepaste technieken

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud: de centrale plek voor al je klantgegevens. De Sales Cloud stelt je in staat eenvoudig leads vast te leggen, nieuwe klanten werven en het verkoopproces volgen. Taken…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

Big Green Egg

Big Green Egg

Wie kent ze niet? De groene barbecues in de vorm van een ei. Bedoeld om geur en smaak optimaal tot hun recht te laten komen, en om van eten iets speciaals te maken.
Vanuit het duurzame hoofdkantoor in De Lier werken de professionals van Big Green Egg Europe aan de distributie van de beroemde BBQ’s naar 44 landen.