Integraties en development

Growteq ontwikkelt applicaties op het Salesforce platform voor bedrijfstoepassingen op maat, en integreert Salesforce met andere applicaties zoals Navision, Exact, SAP en vele andere systemen.

Salesforce integratie en procesoptimalisatie

Het integreren van software-oplossingen levert interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Als Salesforce Silver Consulting & ISV partner heeft Growteq veel ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen.

Naadloze Salesforce integraties

Bent u op zoek naar een manier om Salesforce eenvoudig te integreren met ERP-, op maat gemaakte of cloud gebaseerde oplossingen? Growteq heeft diverse koppelingen ontwikkeld die standaard beschikbaar worden gesteld. Daarnaast denken onze Salesforce consultants graag mee over hoe de applicaties van onze klanten kunnen worden gekoppeld aan Salesforce. Zo kunt u bijvoorbeeld:

  • Diverse ERP-systemen integreren (Microsoft Dynamics 365, SAP, Exact Globe, Unit4, etc.)
  • e-Commerce applicaties koppelen, denk aan Magento, WooCommerce, Shopify, etc.
  • E-mail marketing oplossingen integreren. Zo kan het Salesforce platform eenvoudig communiceren met o.a. MailChimp, Twitter of HubSpot
  • Workflow functionaliteiten toevoegen
  • Eenvoudig koppelen met specifieke of op maat gemaakte applicaties

Salesforce low-code development platform

Een bedrijfsapplicatie moet naadloos aansluiten bij de wensen van gebruikers. Intuïtief, schaalbaar en betrouwbaar zijn sleutelwoorden. Binnen Growteq ontwikkelen wij niet alleen maatwerkapplicaties met o.a. .NET, ook zetten wij het Salesforce low-code development platformen in wanneer dit het beste past bij het vraagstuk.

Salesforce low-code platform
Growteq heeft ons op een adequate en efficiënte manier geholpen met de diversiteit aan technische vraagstukken binnen The Student Hotel.

The Student Hotel - Robert McGregor

Meer weten over de Salesforce integraties of app ontwikkeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een demo van Salesforce.

Maak kennis met onze specialist Willem Mulder

NEEM CONTACT OP

Deze klanten hielpen wij met Salesforce integratie oplossingen