Salesforce Marketing Cloud en Pardot

Salesforce Marketing Cloud en Pardot: Realiseer pipeline doelstellingen.

Salesforce Marketing Cloud is het B2C marketing automation pakket van Salesforce. Als het gaat om het versturen van grote aantallen emails en het versturen van gepersonaliseerde content op basis van kenmerken en gedrag van je klanten of prospects, dan is Salesforce Marketing Cloud precies wat je nodig hebt.

Pardot is het B2B marketing automation pakket van Salesforce. Met behulp van Pardot kunnen marketing- en salesteams samenwerken om leads te genereren, op te volgen en succesvol te ‘closen’. Pardot integreert naadloos met Sales Cloud en Service Cloud. Hierdoor is er een gestroomlijnde samenwerking tussen Lead Nurturing enerzijds en Lead Conversion anderzijds.

Ervaring met Salesforce Marketing Cloud?
Dat hebben onze 45 experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!

Realiseer pipeline doelstellingen met Salesforce Marketing Cloud of Pardot

Growteq helpt je bij het optimaal inzetten van Salesforce Marketing Cloud of Pardot voor jouw organisatie. Aan de hand van je doelstellingen helpen we je bij de initiële opzet en koppeling met Sales Cloud of Service Cloud en het inrichten van e-mailsjablonen, automatisering, landing pages en engagement programma’s. We onboarden het marketing- en verkoopteam met een goede training en staan ook na livegang klaar om te ondersteunen door middel van beheer & support.

De funtionaliteiten van Salesforce Marketing Cloud:

Filter leads

Segmenteer je database en sorteer leads op basis van relevante variabelen, zoals locatie, functie, leeftijd.

Identificeer hot leads

Leadscore en -classificatie om hot leads effectiever te identificeren.

Geef een score

Geef leads een score op basis van interacties zoals het openen en klikken van e-mails, downloads, etc.

Voed leads relevante content

Voed leads met relevante content tot je de deal kunt closen.

Bouw e-mailsjablonen

Bouw eenvoudig te gebruiken e-mailsjablonen waarmee je e-mails kunt versturen.

Geautomatiseerde leadtoewijzing

Geautomatiseerde leadtoewijzing versnelt je verkoopproces.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Salesforce implementeren: zo pak je het aan

Ga je werken met Salesforce-software? Dat is nu al je beste beslissing van het jaar! Een goede implementatie is het halve werk. Om je alvast aan het denken te zetten, hebben wij een Salesforce implementatiegids geschreven. Dat heeft als voordelen dat je:

Weet wat belangrijk is bij de selectie en implementatie.

De Salesforce implementatie organiseert om fouten te voorkomen.

Onmisbare adviezen, tips en checklists toe kunt passen.

Betere keuzes zult maken over integraties met andere bedrijfssoftware.

Net als veel andere organisaties dit handboek inzet bij je Salesforce implementatietraject.

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze Salesforce oplossingen:

Meer weten over onze Salesforce oplossingen?

Onze consultants hebben veel Salesforce ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren.