HOP Metaalconservering

Hop Metaalconservering automatiseert verkoopprocessen met Salesforce

Hop Metaalconservering, toonaangevend specialist in het coaten en verzinken van metalen producten, heeft gekozen voor de oplossingen van Salesforce. om de verkoop- en serviceprocessen te optimaliseren. Met de inzet van Salesforce Sales Cloud komt een eind aan het interne gebruik van losstaande spreadsheets en e-mails voor het beheer en de aansturing van klantcontacten.

Betrouwbare data

Geïntegreerd beheer

Gemak en efficiëntie

Versimpeld en versneld offertetraject

Binnen de verkoopafdeling wordt Salesforce ingezet voor het stroomlijnen van het verkoopproces en het managen van de pijplijn en de leads. Dankzij een bedrijfsspecifieke offerte generator kunnen verkopers eenvoudig offertes genereren en accorderen. Deze houdt rekening met alle mogelijke combinaties van producten, onderdelen en eigenschappen. Hierdoor is er een optimale aansluiting op de verkoopprocessen bij Hop Metaalconservering. Dit scheelt veel kosten en tijd.

Datakoppeling met financiëel boekhoudpakket

Naast de inrichting en uitrol van Salesforce voor het verkoopproces heeft Growteq voor Hop ook een integratie gebouwd met Twinfield.

Met behulp van een handige listview in Salesforce kunnen medewerkers nu eenvoudig facturen doorzetten naar de juiste administratie en snel eventuele fouten identificeren en corrigeren. Dit heeft de nauwkeurigheid van het factureringsproces aanzienlijk verbeterd en heeft geleid tot meer tevreden klanten.
Een ander belangrijk voordeel van deze integratie is de synchronisatie van betaalstatussen. Dit zorgt er namelijk voor dat Hop Metaalconservering meer grip heeft op klantrelaties en debiteurenbeheer. Dit stelt hen in staat om proactiever te zijn bij het beheren van openstaande betalingen. Ook zorgt dit voor een sterke basis voor gezonde financiële relaties.

Toegepaste technieken

Salesforce implementeren

Salesforce implementatie: snel van start!

Op zoek naar een Salesforce Implementatie partner? Een succesvolle Salesforce implementatie vereist de nodige kennis en expertise. Onze Salesforce consultants zijn experts op het gebied van Marketing-, Sales- en Serviceprocessen.…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.