By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

Proactief sturen op resultaat.

De bouw- en installatiesector wordt de laatste jaren geconfronteerd met tal van technologische innovaties. Bij veel daarvan speelt het gebruik en de analyse van data een belangrijke rol. Producten en processen kunnen hiermee slimmer en efficiënter worden gemaakt. Growteq helpt bouw- en installatiebedrijven meer grip op de eigen organisatie te krijgen door waardevolle informatie uit data te halen en te voorspellen wat er gaat gebeuren.

Business Intelligence voor Bouw en Installatie.

Afnemers in de bouw- en installatiesector zijn kritisch op prijs en kwaliteit. Het is voor bouw- en installatiebedrijven dan ook van belang om volledig inzicht te hebben in de status en voortgang van projecten. Met onze Power BI dashboards kijkt iedereen naar dezelfde projectgegevens. Zo weet je precies wanneer een mijlpaal op de bouwplaats is behaald en heb je inzicht in de urenregistratie en materiaalkosten. Is er extra capaciteit nodig om een project op tijd op te kunnen leveren? Geen probleem. Het dashboard stuurt je tijdig reminders en waarschuwingen. Per gebruikerstype zijn alleen relevante gegevens in te zien. Zo voorkom je miscommunicatie en heb je grip op je processen.

Growteq heeft ervaring met het koppelen van vrijwel alle systemen in de bouw- en installatiebranche.

Blauwhoed kiest Business Intelligence.

Growteq heeft Blauwhoed geholpen bij de implementatie van een datawarehouse en de ontwikkeling van een overzichtelijk dashboard voor dagelijkse managementinformatie. Dit stelt Blauwhoed in staat om beter inzicht te krijgen in hun financiën, planning en investeringsbeslissingen voor woonconcepten. Het dashboard biedt actuele stuurinformatie en stelt Blauwhoed in staat om te sturen op financiële KPI’s en kosten- en winstvalidatie voor projecten. Door deze samenwerking kan Blauwhoed slimmer ondernemen en succesvoller zijn in de uitdagende woningmarkt.

Van Wanrooij verkrijgt inzicht met Qlik Sense.

Growteq heeft Van Wanrooij geholpen bij de implementatie van Qlik Sense, een krachtige business intelligence tool. Hierdoor kan Van Wanrooij eenvoudig gegevens uit verschillende software systemen en spreadsheets samenvoegen en analyseren. De groei van Van Wanrooij creëerde de behoefte aan meer inzicht en stuurinformatie, wat met de dashboards van Growteq mogelijk werd gemaakt. Nu heeft Van Wanrooij continu zicht op belangrijke gegevens zoals omzet, servicegraad, workflow en leveranciersstatus, waardoor ze proactief kunnen sturen op resultaat.

Vink Installatiegroep verbetert de processen met behulp van Growteq.

Als totaalinstallateur gespecialiseerd in klimaat- en sanitaire installaties, elektrotechniek, service en onderhoud, had Vink Installatiegroep behoefte aan uniforme, begrijpelijke en direct beschikbare managementinformatie. De bestaande rapportagevoorziening diende te worden uitgebreid en geoptimaliseerd om als effectief sturingsmiddel te kunnen dienen.

Giesbers Installatiegroep kiest Business Intelligence.

Growteq heeft in nauwe samenwerking met Giesbers InstallatieGroep de rapportages voor sturing geoptimaliseerd. Als toonaangevend bedrijf in de installatietechniek zocht Giesbers InstallatieGroep naar efficiëntere sturingsmogelijkheden en een betere omzetprognose. Growteq heeft geholpen bij het ontsluiten van zowel project- als financiële data uit Syntess en de integratie ervan in Power BI-dashboards.

Bouwen aan klantrelaties met CRM

Salesforce CRM voor de bouw bestaat uit toepassingen voor klantrelatiebeheer die specifiek zijn gericht op de bouwsector. Hiermee kunnen bouwprofessionals niet alleen informatie over hun klanten en potentiële klanten opslaan, maar ook lopende projecten en verkoopinzet. Door zijn gebruiksgemak is Salesforce een CRM-oplossing die echte resultaten oplevert, van de buitendienstmedewerkers tot de directie.

ABB

ABB kiest Salesforce en SAP.

Growteq ontwikkelde voor ABB een tool die integreert met SAP & Salesforce voor complexe verloningsberekeningen van servicemonteurs. Dit verminderde een overstroom van e-mailverkeer met Excelbestanden en maakt het verloningsproces efficiënter en effectiever voor zowel managers als servicemonteurs.

AQ Group

AQ Group kiest Salesforce.

Growteq heeft AQ Group geholpen bij de implementatie van Salesforce, wat heeft geleid tot interessante voordelen zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Deze implementatie stelt AQ Group in staat om proactief te sturen op resultaat en waardevolle informatie uit data te halen, waardoor ze meer grip krijgen op hun organisatie.

Datawarehouse

Net als 100+ anderen efficiënter werken?

Onze 45 experts gaan graag voor u aan de slag.

Ervaring met Business Intelligence & het implementeren van CRM-systemen? Dat hebben onze 45 experts zeker!

In 2023 hebben wij 135 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 83 opdrachtgevers. Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!