By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

De Groot Installatiegroep kiest Power BI.

Voor De Groot Installatiegroep heeft Growteq een krachtig projectendashboard ontwikkeld, speciaal afgestemd op de behoeften van bouw- en installatiebedrijven. Dit projectendashboard, gebouwd met behulp van Microsoft Power BI, biedt een uitgebreid overzicht van alle belangrijke projectgegevens. Het stelt De Groot Installatiegroep in staat om de voortgang van hun projecten nauwlettend te volgen en te beheren.

Moderne dashboards

Selfservice solution

Visuele analyses

Real-time inzicht

Projectbeheer en prestaties optimaliseren

Het dashboard consolideert essentiële informatie zoals omzet, onderhanden werk, kosten, debiteuren, crediteuren en medewerkerinzet op één centrale locatie. Hierdoor hebben gebruikers direct toegang tot een dynamisch en uitgebreid overzicht van al hun lopende projecten. Met slechts een paar klikken kunnen ze gedetailleerde informatie bekijken over specifieke projecten, zoals welke medewerkers en leveranciers zijn betrokken, de huidige status van het budget en of het project volgens schema verloopt.

Dit projectendashboard biedt De Groot Installatiegroep waardevolle inzichten en besluitvormingsondersteuning. Het stelt hen in staat om snel en accuraat te reageren op eventuele uitdagingen, afwijkingen of kansen die zich tijdens het project voordoen. Met real-time gegevens en krachtige visualisaties kunnen ze proactief beheer en controle uitoefenen, waardoor ze projecten effectief kunnen sturen en de projectresultaten kunnen optimaliseren.

Bovendien is het projectendashboard flexibel en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van De Groot Installatiegroep. Het kan worden aangepast om extra meetwaarden en KPI’s te integreren die relevant zijn voor hun bedrijfsdoelstellingen en rapportagebehoeften. Dit stelt hen in staat om het dashboard af te stemmen op hun unieke workflows en processen, waardoor ze optimaal kunnen profiteren van de gegevensanalyse en monitoringfuncties.

Het gebruik van het Growteq projectendashboard heeft de De Groot Installatiegroep geholpen om de efficiëntie en productiviteit van hun projecten te verhogen. Door middel van gegevensgestuurde inzichten kunnen ze processen optimaliseren, kosten beheersen en de algehele prestaties van hun projectportfolio verbeteren.

Het succesverhaal van De Groot Installatiegroep met het Growteq projectendashboard illustreert het potentieel van geavanceerde datagedreven tools in de bouw- en installatiesector. Met zijn intuïtieve interface en uitgebreide functionaliteiten heeft het dashboard bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor bedrijven die streven naar efficiënt projectbeheer en succesvolle projectuitvoering.

Proactief sturen op resultaat

De bouw- en installatiesector wordt de laatste jaren geconfronteerd met tal van technologische innovaties. Bij veel daarvan speelt het gebruik en de analyse van data een belangrijke rol. Producten en processen kunnen hiermee slimmer en efficiënter worden gemaakt. Growteq helpt bouw- en installatiebedrijven meer grip op de eigen organisatie te krijgen door waardevolle informatie uit data te halen en te voorspellen wat er gaat gebeuren.

Toegepaste technieken

Power BI

Power BI

Dé tool voor self-service dashboards en rapportages. Microsoft Power BI is een krachtige tool voor rapportages en Self Service BI. Op eenvoudige wijze kunnen analyses en mooie visualisaties worden opgesteld.…
Meer informatie

Projecten Dashboard

Hoe werkt dit dashboard? Is dit uw eerste ervaring met een Projecten Power BI dashboard? Bekijk dan even onderstaande instructies. Liever een demo door een van onze experts? Neem dan…
Meer informatie

Bekijk andere case studies.

De Groot Installatiegroep

De Groot Installatiegroep is een familiebedrijf opgericht in 1965. Van een kleine installateur uitgegroeid tot één van de toonaangevende installatiebedrijven in Nederland. De Groot Installatiegroep bestaat uit negen vestigingen verdeeld over het hele land.  Met 475 medewerkers en een omzet van meer dan 65 miljoen euro per jaar behoort het bedrijf tot de top vijftig van de Nederlandse Installatiemarkt.