Salesforce implementeren

Salesforce implementeren, integreren en optimaliseren

Growteq is dé partner voor het succesvol implementeren en adopteren van SalesforceCRM. Onze specialisten zorgen voor de implementatie en integratie en bieden lifetime support. Het integreren van software-oplossingen levert interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Als Silver Consulting & ISV Salesforce partner heeft Growteq veel ervaring met het koppelen en integreren van diverse systemen.

Ervaring met Salesforce integraties?
Dat hebben onze 45 experts zeker!

Wij hebben in 10 jaar 532 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 168 klanten.
Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!

Waarom een integratie nodig is?

Naadloze integraties

Integreer het platform met andere applicaties zoals Navision, Exact, SAP en vele andere systemen.

Intuïtief

Doordat Salesforce eenvoudig is in gebruik, kunt u snel van start!

Versnelde processen

Het gebruik van Salesforce vermindert dubbele handelingen en reduceert fouten.

Schaalbaar

Door de schaalbaarheid is Salesforce een passende oplossing voor elk bedrijf.

Maatwerk

Growteq ontwikkelt applicaties op het Salesforce platform voor bedrijfstoepassingen op maat.

Betrouwbaar

Al uw wordt data centraal beveiligd en bewaard.

Naadloze implementatie en integraties

Bent u op zoek naar een manier om Salesforce eenvoudig te integreren met ERP-, op maat gemaakte of cloud gebaseerde oplossingen? Growteq heeft diverse koppelingen ontwikkeld die standaard beschikbaar worden gesteld. Daarnaast denken onze consultants graag mee over hoe de applicaties van onze klanten kunnen worden gekoppeld aan het platform.

Zie het onderstaande overzicht voor de mogelijkheden:

Diverse ERP-systemen integreren

Microsoft Dynamics 365, SAP, Exact Globe, Unit4, etc

Uitbreiden

Implementeer Salesforce en voeg workflow functionaliteiten toe.

E-Commerce applicaties koppelen

Magento, WooCommerce, Shopify, etc.

Het platform koppelen

Met specifieke of op maat gemaakte applicaties (AppExchange).

E-mail oplossingen integreren

MailChimp, Twitter, HubSpot, etc.

Salesforce low-code development platform

Een bedrijfsapplicatie moet naadloos aansluiten bij de wensen van gebruikers. Intuïtief, schaalbaar en betrouwbaar zijn sleutelwoorden. Binnen Growteq ontwikkelen wij niet alleen maatwerkapplicaties met o.a. .NET, ook zetten wij het low-code development platform in wanneer dit het beste past bij het vraagstuk.

Kunnen wij u helpen?

Onze specialisten geven graag antwoord op uw vragen!

Salesforce implementeren: zo pak je het aan

Ga je werken met Salesforce-software? Dat is nu al je beste beslissing van het jaar! Een goede implementatie is het halve werk. Om je alvast aan het denken te zetten, hebben wij een Salesforce implementatiegids geschreven. Dat heeft als voordelen dat je:

Weet wat belangrijk is bij de selectie en implementatie.

De Salesforce implementatie organiseert om fouten te voorkomen.

Onmisbare adviezen, tips en checklists toe kunt passen.

Betere keuzes zult maken over integraties met andere bedrijfssoftware.

Net als veel andere organisaties dit handboek inzet bij je Salesforce implementatietraject.

Werk ook slimmer en sneller dan je branchegenoten!

Tijdens ons 10-jarige bestaan hebben wij meer dan 168 opdrachtgevers slimmer en sneller laten werken dan hun branchegenoten. Inmiddels hebben wij brede kennis opgedaan over de ins en outs van onderstaande branches. Zo implementeerden wij Salesforce en Business Intelligence solutions om processen te optimaliseren en inzicht te geven in bedrijfsprestaties.

Meer weten over onze oplossingen?

Onze consultants hebben veel Salesforce ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden

Wellicht herkent u een van deze vraagstukken.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan met customer engagement. Wij staan ook u graag te woord bij vragen of opmerkingen.

Salesforce is een Cloud gebaseerd softwareplatform dat organisaties helpt om hun verkoop, marketing en klantenservice te beheren en te automatiseren. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop uw bedrijf zakendoet, zoals meer inzicht krijgen in de behoeften van uw klanten en uw salesproces stroomlijnen.

Growteq is een gecertificeerde Salesforce-partner met een team van ervaren consultants die de implementatie van Salesforce kunnen begeleiden. Ze hebben een bewezen trackrecord in het succesvol implementeren van Salesforce-oplossingen en bieden ondersteuning tijdens en na de implementatie. 

Een Salesforce-implementatie is het proces waarbij Salesforce wordt geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Dit omvat onder meer het configureren van Salesforce om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen, het migreren van gegevens en het trainen van uw personeel om de nieuwe software te gebruiken. 

De duur van een Salesforce-implementatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Een typische implementatie duurt echter tussen de drie en zes maanden. 

De kosten van een Salesforce-implementatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Growteq biedt verschillende pakketten aan om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. 

Ja, Salesforce is ontworpen om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn. Bovendien biedt Growteq training en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw personeel de software goed begrijpt en kan gebruiken. 

Growteq biedt verschillende soorten ondersteuning, waaronder onderhoud, training en voortdurende ondersteuning voor het oplossen van problemen en het aanpassen van Salesforce aan uw veranderende bedrijfsbehoeften. 

Om te beginnen met de implementatie van Salesforce kunt u contact opnemen met Growteq om een afspraak te maken voor een gratis consult. Ze zullen u helpen bij het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en u adviseren over de beste manier om Salesforce te implementeren.