Twinfield en Salesforce

Een krachtige combinatie voor uw bedrijf.

Een van de belangrijkste voordelen van deze integratie is de mogelijkheid om meerdere administraties te verwerken en unieke factuurnummers per administratie te genereren. Dit zorgt niet alleen voor een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie, maar ook voor een aanzienlijke toename van het gebruiksgemak.

Wat is Twinfield?

Twinfield is een toonaangevend cloudgebaseerd boekhoudplatform dat bedrijven helpt bij het beheren van hun financiële processen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functionaliteiten stroomlijnt Twinfield boekhouding, facturering en rapportage, waardoor organisaties efficiënter kunnen werken en beter inzicht kunnen krijgen in hun financiële gegevens. Het is een essentiële tool voor moderne bedrijven die streven naar nauwkeurige financiële controle en transparantie.

Voordelen van de Salesforce & Twinfield-integratie:

  • Geïntegreerd beheer: Centralisatie van facturatiestromen, projecten, accounts en contacten in één naadloos geïntegreerd systeem. Hierdoor wordt beheren efficiënter en profiteer je van lagere foutmarges.
  • Databetrouwbaarheid: Met deze integratie kun je vertrouwen op nauwkeurige gegevens, dankzij naadloze gegevenssynchronisatie tussen Twinfield en Salesforce. Dit minimaliseert inconsistenties en fouten in financiële processen.
  • Meerdere administraties: De integratie biedt de mogelijkheid om meerdere administraties te beheren, elk met unieke factuurnummers. Dit zorgt voor flexibiliteit en controle.
  • Gebruiksgemak: De intuïtieve listviews maken het mogelijk om facturen snel en eenvoudig te verwerken en eventuele fouten direct te corrigeren. Dit bespaart tijd en vereenvoudigt de financiële processen.
  • Beter debiteurenbeheer: De integratie zorgt voor verbeterde controle over klantrelaties en debiteurenbeheer dankzij de synchronisatie van betaalstatussen. Dit zorgt voor een gezonde financiële basis.
  • Platformconsistentie: Met één platform voor diverse functies bespaar je niet alleen tijd, maar dit minimaliseert ook de kans op data-inconsistentie. Dit leidt tot een naadloze ervaring voor de gebruikers.
  • Gemak en efficiëntie: Deze datakoppeling is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie, waardoor financieel en klantgerelateerd beheer moeiteloos wordt.

Hop Metaalconservering kiest voor Salesforce & Twinfield.

Hop Metaalconservering had een duidelijke wens: meer grip krijgen op hun facturatiestromen en deze koppelen aan specifieke projecten, accounts en contacten binnen Salesforce. Door het tot stand brengen van een naadloze datakoppeling tussen Twinfield en Salesforce, hebben we deze wens werkelijkheid gemaakt.

Wilt u Salesforce gebruiken met Twinfield?

Onze consultants hebben veel Salesforce ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Salesforce met uw omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.