Twinfield

Koppel snel en eenvoudig Twinfield aan Power BI.

Met de Power BI Connector voor Twinfield kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit Twinfield. De koppeling is geoptimaliseerd voor de boekhoudomgeving van Twinfield en kan meedere administraies verwerken. Growteq levert ook dashboard oplossingen i.c.m. de Twinfield connector. Dit kan onze Finance template zijn, welke aangevuld kan worden met je bedrijfseigen KPI’s en stuurinformatie.

Twinfield & Power BI professioneel gekoppeld

Onze customer connector wordt door veel Twinfield klanten dagelijks gebruikt voor het ophalen (authentiseren), verversen en verwerken van gegevens. Wij zorgen er daarbij voor dat de Tokens zodanig opgeslagen worden dat je nieuwe aanvraag ook altijd goed gaat. Hiervoor maken we o.a. gebruik van Power BI gateway die op een locale Windows machine bij de klant wordt geïnstalleerd. Met onze connector kunnen we de volgende data automatisch ophalen vanuit Twinfield:

  • Users
  • Transacties
  • Bankmutaties
  • Bankkoppeling status
  • Alle financiële mutaties

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Deze bedrijven maken al gebruik onze Power BI oplossingen met Twinfield data

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met Twinfield?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw Twinfield omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.