Goede monitoring: Oók voor de overheid.

De overheid is een belangrijke speler in de samenleving en is verantwoordelijk voor een groot aantal diensten die direct van invloed zijn op het dagelijks leven van burgers. Onze focus ligt op het bieden van informatiebeveiliging en oplossingen op het gebied van BI en Salesforce. Dit stelt de overheid in staat om efficiënter te werken, haar taken effectiever uit te voeren en betere diensten aan haar burgers te leveren. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan de digitale transformatie van overheidsinstellingen en we streven ernaar om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in deze branche, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden.

Gemeente stadskanaal kiest Salesforce.

Growteq heeft Gemeente Stadskanaal ondersteund bij het implementeren van Salesforce Service Cloud als hun klantregistratiesysteem. Dit stelt het Klant Contact Centrum (KCC) in staat om de klantenservice persoonlijker en efficiënter te maken, waardoor administratieve taken verminderd worden en klanten een snelle en naadloze ervaring krijgen. De implementatie, uitgevoerd door Growteq, heeft het KCC geholpen om een 360 graden klantbeeld te creëren en een transparanter en zorgvuldiger serviceproces te realiseren. Dit heeft geleid tot een verbeterde dienstverlening en tevredenheid van inwoners van Gemeente Stadskanaal.

Gemeente Roermond kiest Business Intelligence.

Veel data was er bij de gemeente Roermond al beschikbaar over jeugdhulp. Toch lukte het de gemeente niet om op een adequate wijze deze informatie te monitoren. Met alle tekorten voor jeugdhulp in het land werd de behoefte steeds sterker om actueel inzicht te hebben. Het kan toch niet zo zijn dat rapportages pas een kwartaal verder worden opgeleverd dan waarop de cijfers betrekking hebben?

Growteq als informatiebeveiliger bij de politie.

Growteq is nauw betrokken bij het Privacy Intensiveringsprogramma van de politie, waarbij ze onder andere verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van risicoanalyses volgens het MAPGOOD-model. Het Privacy team brengt de verwerkingen in kaart en categoriseert ze als hoog- of laagrisico. Het Informatiebeveiligingsteam analyseert vervolgens de betrokken systemen op kwetsbaarheden en stelt maatregelen voor om deze te minimaliseren. Growteq ondersteunt de politie bij het waarborgen van sterke informatiebeveiliging en het voldoen aan de geldende regelgeving.

ICTU kiest Salesforce.

Het integreren van Salesforce levert ICTU veel interessante voordelen op, zoals het verminderen van dubbele handelingen en het reduceren van fouten. Salesforce biedt ICTU een cloud based platform dat een 360° view geeft over hun relaties.

Datawarehouse

Net als 100+ anderen efficiënter werken?

Onze 45 experts gaan graag voor u aan de slag.

Ervaring met Business Intelligence & het implementeren van CRM-systemen? Dat hebben onze 45 experts zeker!

In 2023 hebben wij 135 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 83 opdrachtgevers. Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!