Power BI dashboards op Syntess.

Syntess is een ERP-specialist voor technische dienstverleners en installerende bedrijven. Met onze connector wordt een rechtstreekse koppeling gelegd tussen Syntess en ons datamodel. Alle tabellen worden opgehaald en de dataverversing geautomatiseerd. Afhankelijk van het aantal andere databronnen wordt het datamodel direct of via ons datawarehouse gekoppeld aan de Power BI dashboards.

De kracht van onze Power BI dashboards op Syntess zit in de flexibiliteit en rijkdom aan analyses. Alle waarden in het dashboard kunnen worden gegroepeerd per tijdsperiode, zoals per jaar, kwartaal of maand, om trends binnen een gegeven tijdspanne visueel weer te geven. Ook kunt u inzoomen op projectleider, kostenplaats en afzonderlijke transacties achter de trends. Ook kunnen er selecties worden gemaakt per bedrijfsonderdeel, projectgroep of per (deel)project.

Stuurinformatie voor De Groot Installatiegroep:

Met 15 vestigingen en meer dan 700 werknemers is De Groot Installatiegroep één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Tijdig inzicht in projecten is cruciaal voor een goede sturing van de organisatie. Bekijk de video om te zien hoe wij een datawarehouse en BI omgeving voor De Groot realiseerden.

Deze bedrijven maken al gebruik onze Power BI oplossingen voor Syntess

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met Syntess?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw Syntess omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.