Syntess

Syntess data grondig analyseren met Power BI.

Een efficiënte manier om uw bedrijfsdata te analyseren? Ons team van experts koppelt Syntess aan Power BI dashboards die uitblinken in flexibiliteit en analyseopties. Krijg inzicht in omzettrends, projectpresaties, kostenplaatsen en filter op bedrijfsonderdeel of projectgroep. Benieuwd naar mogelijkheden en kosten? Neem contact op!

Datawarehousing & Dashboards voor De Groot Installatiegroep.

Met 15 vestigingen en meer dan 700 werknemers is De Groot Installatiegroep één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Tijdig inzicht in projecten is cruciaal voor een goede sturing van de organisatie. Bekijk de video om te zien hoe wij een datawarehouse en BI omgeving voor De Groot realiseerden.

By loading this video, you agree to the privacy policy of Youtube.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Ervaring met het ontsluiten van Syntess? Dat hebben onze 45 experts zeker!

In 2023 hebben wij 135 succesvolle projecten afgerond voor meer dan 83 opdrachtgevers. Van MKB tot corporate, wij staan klaar om uw bedrijf inzichtelijk te maken!