Syntess

Ontdek de kracht van Power BI Dashboards op Syntess.

Een efficiënte manier om uw bedrijfsdata te analyseren? Onze unieke connector koppelt Syntess aan Power BI dashboards. Dit levert u minder werk en meer efficiëntie op, ongeacht het aantal databronnen dat u heeft. Alle tabellen met informatie worden opgehaald en de dataverversing geautomatiseerd.

Onze Power BI dashboards blinken uit in flexibiliteit en analyseopties. Groepeer waarden per tijdsperiode, zoom in op specifieke gebieden zoals projectleiders of kostenplaatsen, en maak selecties per bedrijfsonderdeel of projectgroep. Kies nu voor onze Power BI dashboards op Syntess, neem controle over uw data en maak slimmere beslissingen. Benieuwd? Neem contact met ons op!

Stuurinformatie voor De Groot Installatiegroep:

Met 15 vestigingen en meer dan 700 werknemers is De Groot Installatiegroep één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Tijdig inzicht in projecten is cruciaal voor een goede sturing van de organisatie. Bekijk de video om te zien hoe wij een datawarehouse en BI omgeving voor De Groot realiseerden.

Klik op onderstaande demodashboards en ontdek hoe u van overzicht naar inzicht kan gaan.

U kunt doorklikken op de relevante controlegebieden om van een totaalplaatje naar een detailinzicht te gaan. U vindt hier de cruciale stuurinformatie om uw koers mee te bepalen. Uiteraard wordt een dashboard geheel afgestemd op uw organisatie en de bijbehorende KPI’s.

Finance dashboard

U kunt online een generieke demo bekijken van ons financedashboard. Liever een maatwerkdemo? Klik dan hier!

Projecten dashboard

U kunt online een generieke demo bekijken van ons projectendashboard. Liever een maatwerkdemo? Klik dan hier!

HR-dashboard

U kunt online een generieke demo bekijken van ons HR-dashboard. Liever een maatwerkdemo? Dat is ook mogelijk!

Deze bedrijven maken al gebruik onze Power BI oplossingen voor Syntess

Wilt u Microsoft Power BI gebruiken met Syntess?

Onze consultants hebben veel Power BI ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches. Wij helpen u graag bij het integreren van Power BI met uw omgeving.

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden.